DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5

Evenementenlocaties 

Meer filters toevoegen? Ga dan naar 'Locatie zoeken'

Daar kun je zoeken op plaatsnaam, bezoekers aantallen en nog veel meer.

Hier vind je alle locaties die geschikt zijn voor evenementen vanaf 60 personen.

Inspirerende evenementenlocaties

Wil je graag een evenementenlocatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt? Die hebben wij voor je gevonden! Op ons platform vind je namelijk de meest unieke, verrassende en mooie locaties die ons land te bieden heeft, voor grote en kleine evenementen. Zo ben je verzekerd van een toplocatie voor je evenement en maak je tegelijkertijd de wereld een beetje mooier. Want al onze evenementenlocaties hebben een maatschappelijke meerwaarde op het gebied van natuur, cultuur of sociaal verantwoord ondernemen. Door één van onze evenementenlocaties te boeken, steun je hen én worden ook goede doelen gesteund. Vind jouw droomlocatie in ons grote aanbod en neem contact op via het contactformulier achter de paarse button.

Wat onze evenementenlocaties zo uniek maakt

Alle evenementenlocaties zijn door ons persoonlijk bezocht om ze te toetsen op hun maatschappelijke meerwaarde. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een unieke, sfeervolle en professionele locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een historische locatie of een omgeving met prachtige natuur? Je bent daarnaast ook zeker van de maatschappelijke meerwaarde die de locatie heeft op het gebied van natuur, cultuur en/of maatschappelijk ondernemen. Zo onderscheiden onze evenementenlocaties zich bijvoorbeeld door heel duurzaam te werken, door culturele evenementen te organiseren of door mensen met een afstand tot de samenleving een kans te geven. Hun unieke verhaal lees je terug in de beschrijving van onze evenementenlocaties.

Evenementenlocaties met een feelgood concept

Een goed evenement is een belevenis die de zintuigen prikkelt. Iets waar een bijzondere locatie natuurlijk aan bijdraagt. Maar hoe vind je een geschikte locatie waar ze niet alleen bezig zijn met geld verdienen, maar ook met de wereld om zich heen? Wij hebben ze gevonden en dit platform gelanceerd om ze meer bekendheid te geven. Of je nu een kleine of een grote locatie zoekt, je vindt deze via ons platform.

Kies voor Locaties met Meerwaarde

Wil jij ons helpen om van respect voor mens, natuur en cultuur de norm te maken in de evenementenbranche? Boek dan een inspirerende en unieke locatie via ons platform en draag bij aan een mooiere wereld! Met de evenementenlocaties van Locaties met Meerwaarde kun je altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt.
  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.
  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.​
  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.

De mooiste evenementenlocaties verzameld op één plek

Wij hebben de meest mooie en unieke evenementenlocaties die ons land te bieden heeft voor je verzameld op één plek. Zo vind je snel en makkelijk mooie en inspirerende evenementenlocaties die geschikt zijn voor events, vergaderingen, borrels, trainingen en vele andere doeleinden. Deze locaties bieden meer dan alleen een geschikte omgeving en een goede dienstverlening. Want hun unieke bijdrage op het gebied van cultuur, natuur of sociaal ondernemen, levert ook een inspirerende omgeving op voor je evenement. De sfeer en passie van mensen die iets voor een ander doen, dragen namelijk bij aan een unieke ervaring.

Samen sterk

Iets bijzonders aanbieden kost vaak meer geld en dit gaat vaak ten koste van het marketingbudget. Door al deze bijzondere evenementenlocaties via ons platform een podium te bieden, staan ze samen sterk en hebben ze meer bereik. Dit is ook de reden dat je bij ons verborgen pareltjes ontdekt die nog nergens anders te vinden zijn. Wil jij ook meehelpen de wereld ietsje mooier te maken? Help dan mee door deze locaties te boeken voor een zinnenprikkelend evenement.

Hoe werkt ons platform?

Met ons platform geven we unieke en inspirerende evenementenlocaties die verantwoord ondernemen een podium. Samen staan we sterk en bereiken we meer. Wij brengen ze onder de aandacht, maar alle afspraken worden rechtstreeks tussen jou en de locatie gemaakt. Boeken via ons platform kost je niets meer dan wanneer je rechtstreeks bij de aanbieder van de locatie boekt. 

Doe je met ons mee?

Door je evenement te organiseren op één van de evenementenlocaties van ons platform, onderneem je niet alleen verantwoord: je steunt ook het goede doel! Want bij elke aanvraag en boeking gaat er een deel naar het goede doel. Zo doneren we voor elke informatie- of offerteaanvraag één euro aan onze goede doelen. Plaats je ook een boeking voor één van onze evenementenlocaties? Dan doen we daar - afhankelijk van de grootte van het evenement - nog eens een extra bedrag van tussen de 15-100 euro bovenop.

Kies zelf het goede doel

Hoe gaat dit in zijn werk? Vlak voor je evenement plaatsvindt, ontvang je een mail met een code van ons. Hiermee kun je een bedrag schenken aan een goed doel naar keuze op onze goede doelen pagina. Dit zijn allemaal Nederlandse goede doelen (voornamelijk kleinschalige projecten) die voor een groot deel van hun inkomsten afhankelijk zijn van giften. Alle beetjes helpen, dus je maakt ze er erg blij mee.

Meer informatie, contact of een offerte?

Wil je meer informatie over één van onze evenementenlocaties, een offerte of direct contact? Klik dan op de paarse button in de beschrijving van één van onze locaties. Hier vind je ons contactformulier. Je kunt in één keer informatie voor meerdere locaties aanvragen. Vul je gegevens in en klik op verstuur, dan ontvang je vaak dezelfde dag al een antwoord.