DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
6
Natuur

Bij Kapellerput halen ze de inspiratie uit de natuur. Welbewust omgaan met de omgeving is het uitgangspunt en is het DNA van de organisatie.  

Duurzaamheid is dan ook zo veel mogelijk doorgevoerd op deze locatie en catering. Kapellerput serveert Earth water, (h)eerlijke koffie van duurzame Rainforest koffiebonen en biologische- en streekproducten in het restaurant. Op de hotelkamers vind je ecologisch fair trade linnen. 

Een dikke plus voor natuur!

'De natuur is hier het uitgangspunt'
Heeze

Kapellerput

Locatie met meerwaarde Kapellerput in Heeze
Kapellerput in heze prachtige locatie midden in het bosKapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_7Kapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_8Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo4Kapellerput in heeze locatie met meerwaarde voor natuur.pngKapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_6Heeze kapellerput hotel meetings events natuur buitenvergaderen mvo1Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo20Kapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_4Kapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_2Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo2Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo17Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo21Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo6Heeze kapellerput hotel meetings events natuur buitenvergaderen mvo2Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo7Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo8Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo9Kapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_3Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo22Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo10Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo11Kapellerput in heze prachtige locatie midden in het bos_5Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo1Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo12Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo13Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo14Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo15Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo16Heeze kapellerput hotel meetings events natuur mvo18

Waarom boek je Kapellerput?

  • je zoekt een locatie met veel natuurbeleving
  • voor out of the box vergaderen, brainstormen of teambuilden
  • de bijzondere concepten geven je bijeenkomst iets extra's
  • Kapellerput is duurzaam, sfeervol en je voelt je er direct thuis
  • je wilt er echt even uit zijn, meerdere dagen in een mooie omgeving
  • het viersterrenhotel heeft maar liefst 97 kamers, dus je kunt hier met een grote groep een meerdaagse bijeenkomst houden
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Kapellerput in Heeze

Prachtige Brabantse natuur en supersfeervolle inspirerende ruimtes, dat is Kapellerput. ‘Buiten de deur’ krijgt hier een nieuwe betekenis. De ruimtes en concepten die de Kapellerput biedt zijn prikkelend en ‘out of the box’. Wat dacht je van jouw meeting in een boomhut? Of doe met je team de vergadering liggend: in hangmatten tussen de bomen! Er hangt een heerlijke sfeer. Het heeft allure en stijl, maar je voelt je ook heel erg thuis.

Stijlvol en inspirerend, viersterren hotel

Iedere ruimte in Kapellerput is met oog voor detail ingericht. Anders dan anders en gedurfd. Met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s. Daardoor wordt het nooit afstandelijk. Je vindt er designmeubilair, unieke tapijten, en prachtige verlichting. De kleurrijke kunstwerken nemen een bijzondere plaats in. Ze zijn speciaal voor de locatie gemaakt, soms refererend naar de historie en soms functioneel.
Vergaderruimtes zijn er in alle soorten en maten, met interactieve beamers en kamerbrede glazen schrijfwanden. Kapellerput is een geweldige plek voor een meerdaagse bijeenkomst, je overnacht dan in een van de sfeervolle hotelkamers.

De unieke vergaderconcepten van Kapellerput

Het landgoed biedt een aantal verrassende plekken die je nergens anders vindt. Waaruit je inspiratie put en samen kunt broeden op nieuwe ideeën. Zoals de KABAN, een boomhut gemaakt van duurzaam hout. Je zit letterlijk tussen de bomen en hebt uitzicht op het ven. Vanbinnen is de KABAN wit, sereen en tijdloos. Of ‘HET HUIS VAN’, een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Om informeel samen te werken, voor private dining, een borrel, diner of gewoon een gezellige avond.

Laat de creativiteit stromen bij Kapellerput

Bij #DeVernieuwing kun je terecht voor je brainstorm en het opdoen van originele ideeën. Deze innovatieve ruimte heeft allerlei middelen die creatieve processen ondersteunen. Je kunt zelfs de kleur van de ruimte aanpassen voor de goede flow.
Ooit wel eens zwevend vergaderd? Bij Kapellerput kan het! Het heeft zelfs een naam: Skogsfloating. Vrij vertaald uit het Zweeds betekent het: zweven in het bos. Gebaseerd op de krachtige werking van de natuur, geeft dit unieke concept een compleet nieuwe dimensie aan teambuilding, bedrijfstrainingen en meetings.

Anders vergaderen bij Kapellerput

In de lente en zomer kom je ook naar Kapellerput voor een ontspannen brainstorm of in alle rust buiten vergaderen. Dat kan hier gewoon. Kies zelf een mooi plekje uit in het bos of op de hei. Of zit je liever in wei? Want waarom zou je binnen werken als het buiten lekker weer is? Kapellerput biedt veel extra's om je programma mee aan te kleden, in de vorm van workshops en teambuildingactiviteiten.

Adresgegevens

Kapellerput Somerenseweg 100 5591TN Heeze Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit Kapellerput

(theateropstelling)
de Samenkomst: 260 (normaal) / 56 (bij 1,5m)
Kapelzaal: 110 (normaal) / 19 (bij 1,5m)
8 zalen/werkruimtes: 55 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
7 zalen/werkruimtes: 40 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Buitentheater: 200 (normaal) / 200 (bij 1,5m)
Kaban: 14 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Het Huis Van : 14 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Skogsfloating: 11 (normaal) / 11 (bij 1,5m)
#DeVernieuwing: 12 (normaal) / 8 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Kapellerput

Een 8 uurs arrangement € 88,50 (8 uurs, 2 dagdelen) en € 137,25 (8 uurs incl. lunch en diner, 2 dagdelen)

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja