DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0

Bijzondere vergaderlocaties

Bijzondere vergaderlocaties met sociale inslag

Ben je op zoek naar bijzondere vergaderlocaties waar ze maatschappelijk verantwoord ondernemen? Je vindt ze op het platform van Locaties van Meerwaarde. Hier hebben wij een groot aanbod van bijzondere vergaderlocaties met een meerwaarde voor je verzameld, op het gebied van mens, natuur en cultuur. Zo vind je in mum van tijd een uitstekende locatie voor je vergadering en help je meteen de wereld een beetje mooier te maken. Doe mee en boek één van onze bijzondere vergaderlocaties via ons platform. Wil je meer weten of wil je een offerte aanvragen? Klik op de paarse button!

Zoek specifiek naar evenementenlocatie hieronder of bekijk alle locaties.

Hét platform voor bijzondere vergaderlocaties

Het runnen van bijzondere vergaderlocaties kost vaak relatief veel geld, wat ten koste van het marketingbudget gaat. Hierdoor krijgt maatschappelijk verantwoord ondernemen niet de aandacht die het verdient. Met de hulp van dit platform, geven we ze het podium dat ze verdienen. Of je nu een grote of kleine vergadering wilt plannen: je vindt deze gegarandeerd in ons aanbod bijzondere vergaderlocaties! Hiervoor betaal je niet meer dan wanneer je rechtstreeks bij de locatie zou boeken. Sterker nog, je mag namens ons nog een extra bedrag doneren aan het goede doel!

Bijzondere vergaderlocaties met een verhaal

Alle locaties op ons platform hebben we persoonlijk bezocht en beoordeeld op hun maatschappelijk meerwaarde. Hierbij kun je denken aan locaties die duurzaam werken met aandacht voor milieu en natuur, maar ook aan bedrijven die culturele evenementen organiseren of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek bieden. Je vindt op ons platform dan ook verborgen pareltjes die je nog nergens anders vindt. Hun unieke verhalen vind je bij de beschrijving van onze bijzondere vergaderlocaties.

Locaties met Meerwaarde: sociaal vergaderen

Of je nu een locatie zoekt voor een kleine of grote bijeenkomst. Met één van onze bijzondere vergaderlocaties vergader je in een inspirerende omgeving met respect voor mens, cultuur en natuur. Ook kun je bij ons altijd rekenen op de volgende extra's:

  • Kwaliteit van dienstverlening, sfeer en een bijzondere plek.
  • Een bijzondere locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt
  • Unieke sfeer door de meerwaarde voor natuur, cultuur of mens
  • Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund.
  • Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt.

Neem gerust contact op

Heb je een vraag over onze bijzondere vergaderlocaties, wil je een offerte aanvragen, of wil je direct contact met een medewerker? Klik dan op de paarse button om het contactformulier te openen. hier kun je al je vragen en verzoeken aan ons mededelen. Je kunt rekenen op een snelle reactie, vaak al dezelfde dag.