DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5
Natuur

CO3 Campus is hét Centrum voor duurzame economie en technologie in Europa. Hier faciliteren ze de ontwikkeling naar de biobased economie, waar groene grondstoffen de rol overnemen van fossiele. Deze ‘nieuwe’ grondstoffen worden toegepast als materialen, chemicaliën en energie.

Het center doet veel aan voorlichting en educatie. Natuurlijk is ook het gebouw van allerlei innovatieve techniek voorzien: een volledig passief gebouw (geen actieve koeling), zonnepanelen die meedraaien, een eigen waterzuiveringsinstallatie, gebruik van aardwarmte en veel meer.

De circulaire kantoorunits worden bezet door interessante innovators. Veel bedrijven en onderwijsinstellingen komen er hun licht opsteken.

'De toekomst is groen'
Terneuzen

CO3 Campus

Locatie met meerwaarde CO3 Campus  in Terneuzen
Auditoruim van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurVergaderzaal met berkenstammen bij het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAtrium met tafelopstelling bij het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAuditorium bovenaf gezien van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAtrium van bovenaf gezien van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAtrium van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurKleine vergaderzaal van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurCo3 campus nieuwe naamMedium vergaderzaal van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurOverzichtfoto van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurTheateropstelling in atrium van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuur

Waarom boek je CO3 Campus?

  • Een unieke plek met veel technische hoogstandjes
  • Geef je gasten een hoop nieuwe kennis mee over de biobased economie
  • Bijzonder gebouw met een mooi auditorium voor 150 personen
  • Flexibele locatie, er is veel mogelijk qua catering en inrichting
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde CO3 Campus  in Terneuzen

Vanuit midden Nederland gezien moet je er even een stukje voor rijden, maar eenmaal daar gaat er een wereld voor je open. CO3 Campus  is het centrum voor duurzame economie en technologie in Europa. Vast niet toevallig is de kleur van het gebouw groener dan groen. 

Het markante groene gebouw heeft allerlei ruimtes die geschikt zijn voor grote en kleinere events.

Leren in CO3 Campus 

In het centre is er van alles te zien, te beleven en te leren. Niet voor niets vinden bedrijven en allerlei instellingen die iets hebben met natuur en techniek hun weg hier naartoe. Je kunt er een rondleiding krijgen en een interactieve expositie boeken die in gaat op biomassa, duurzaamheid, overbevolking, technologie en beroepenoriëntatie. Voor scholen dus ook een echte aanrader. De tour eindigt in het  laboratorium: met een labjas aan hands-on proefjes doen.

Moderne faciliteiten

CO3 Campus heeft vijf moderne vergader- en leslokalen plus een mooi auditorium. Alle ruimtes zijn voorzien van beeld, geluid, flipovers en whiteboards. Daarnaast is er een simulatieruimte aanwezig met pc’s en kan er gebruik gemaakt worden van het laboratorium en de workshopruimte.

Duurzame catering van CO3 Campus 

Het atrium is zo ingericht dat je er heerlijk kunt lunchen, een beursplein in kunt richten, een grootschalig evenement neer kunt zetten of een netwerkbijeenkomst kunt houden. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het prachtige dakterras. Het centre verzorgt met liefde je (duurzame) catering, maar deze is ook af te kopen voor een klein bedrag.

Adresgegevens

CO3 Campus Zeelandlaan 2 4538CA Terneuzen Provincie Zeeland

Zaalcapaciteit CO3 Campus

(theateropstelling)
Lokaal 4: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Lokaal 3: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Lokaal 2: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Lokaal 1: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Vergaderzaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Auditorium: 150 (normaal) / 40 (bij 1,5m)

Prijsindicatie CO3 Campus

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Het auditorium huur je al voor € 362,- per dagdeel. Lunchen vanaf €12,- pp, duurzame lunch € 17,75

Opladen elektrische auto

Ja