DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0

Meer Waarden 

Onze locaties zijn vaak meer dan alleen event- of vergaderlocatie. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Ze zijn dagbesteding of leiden mensen op, zijn een impact hub waar innovatieve start-ups gehuisvest zijn, hebben cultureel erfgoed gered, bieden cultuur en creativiteit onderdak of zetten zich extra in voor de wereld van morgen. 

Dat noemen wij 'locaties meer waarden voor mens, natuur en cultuur'. Het zijn allemaal inspirerende toplocaties, die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: het streven naar economisch handelen dat zich richt op winst voor mens, maatschappij en milieu. Dit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) creëert waarde op ecologisch, sociaal en economisch gebied: de 3P’s van Planet, People en Profit.

Een Locatie met Meerwaarde(n) word je niet zo maar. Lees hier onze criteria.

Cultuur

Met meer waarden voor cultuur bedoelen we dat de locatie een maatschappelijke en/of culturele functie heeft voor de omgeving. Bijvoorbeeld (inter)culturele ontmoetingen organiseert of mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt in een wijk of stad. Of gevestigd is in cultureel erfgoed, dat zonder events niet kan bestaan.

Mediamatic in Amsterdam, locatie met meer waarden voor cultuur

>> Bekijk alle locaties met meer waarden voor cultuur

Mens

Meer waarden voor 'mens' betekent sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking. Ook locaties die dagbesteding bieden, vallen in de categorie 'mens'. Impacthubs vallen hier ook onder, omdat zij mensen faciliteren met sociale en duurzame innovaties.

IBN Vergadercentrum is opgericht om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden. Die zie je hier in actie.

>> Bekijk alle locaties met meer waarden voor mens

Natuur

Meer waarden voor natuur wil zeggen dat de locatie extra duurzaam werkt (bijvoorbeeld CO2-neutraal is) of bijzonder aandacht heeft voor milieu en natuur. Hierbij kijken we echt naar de intentie van werken: wil de organisatie in al haar facetten zo duurzaam mogelijk werken. Impacthubs kunnen hier ook onder vallen, omdat zij organisaties herbergen die werken aan sociale en duurzame innovaties.

Je ziet op de achtergrond het Aardehuis van KIemkracht64 in Malden. een locatie met meerwaarde voor natuur

>> Bekijk alle locaties met meer waarden voor natuur

Deze inspirerende en sfeervolle toplocaties vind je op deze website. Bekijk ze allemaal en vraag gelijk informatie aan. 

* Voor elke informatie- of offerte-aanvraag doneren we 1 euro aan onze goede doelen (let maar op de teller rechtsbovenin). Met elke boeking komt er een groter bedrag vrij voor goede doelen.