DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0

Wie zijn wij

Locaties met meerwaarde(n) is een initiatief van Esther Wouters en Mirjam Kuggeleijn.

Esther:

Esther Wouters van Locaties met Meerwaarde(n)"Hebben we al een locatie? En dan een diepe zucht. Hoe vaak is dat moment niet langs gekomen in mijn loopbaan als projectleider en dagvoorzitter. Veel grote evenementenlocaties zijn oersaai, ik zal het maar gewoon hardop zeggen. Sfeervolle locaties die commercieel verantwoord werken én investeren in idealen, vind je moeilijk op het internet. Gewoon omdat ze minder marketing budget overhouden. Terwijl ze je evenement een dikke plus meegeven. 

Zelf zocht ik vooral naar locaties die duurzaam werken. Met aandacht voor natuur. Die mensen uit verschillende culturen verbindt. Leerlingen en mensen vanuit werkloosheid opleiden. Werken met mensen met een arbeidsbeperking. En als ik dan weer iets had gevonden, was ik hyper blij. Omdat ik weet hoe doorslaggevend het voor het succes van je evenement is als die op de juiste plek is geland, in een omgeving die betekenis geeft. 

Op den duur ontstond het idee deze evenementenlocaties te verzamelen op een website. 
Commercieel werken in combinatie met de wereld verbeteren is precies wat bij mij past. Ik ben gewoon een geitenwollen sok in een kokerrok. Het is mijn droom dat werken op basis van persoonlijke relaties, vertrouwen en met respect voor de mens, natuur en cultuur de norm wordt. Locaties met Meerwaarde(n) omvat die manier van werken voor mij op elke mogelijke manier." 

 

Mirjam:

Mirjam Kuggeleijn van Locaties met Meerwaarde(n)"Die diepe zucht waar Esther het hierboven over heeft, kwam vaak van mij. Samen hebben we al veel events georganiseerd, en als communicatieadviseur ben ik meestal degene die de zoektocht start. Want ook ik weet: een goede locatie maakt net dat verschil. 

Locaties met Meerwaarde(n) is in mijn beleving een ijzersterk concept, dat we willen laten uitgroeien tot een merk. De tijd is er rijp voor denk ik, nu MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) eerder regel dan uitzondering wordt. Mijn droom is dat uiteindelijk iedereen zo graag een 'locatie met meer waarden' wil zijn, dat ze kritisch naar hun bedrijfsvoering kijken en die aanpassen.

Wat heel goed bij mij past; is dat we dit sámen doen. Ik word blij van mensen verbinden en samen iets moois laten groeien. De locaties dragen bij, wij dragen bij en onze klanten dragen bij: samen maken we de wereld iets mooier." 

 

Esther is via haar eigen bedrijf Mowlam werkzaam als projectleider en dagvoorzitter.

Mirjam's communicatiekracht is inzetbaar via haar eigen bedrijf Bindt communicatie.

Esther Wouters (links) en Mirjam Kuggeleijn (rechts), de oprichters van Locaties met Meerwaarde(n)