DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0

Sociale impact locaties

Meer filters toevoegen? Ga dan naar 'Locatie zoeken'

Daar kun je zoeken op plaatsnaam, bezoekers aantallen en nog veel meer.

Hier vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten die sociale impact maken. Ze doen iets bijzonders voor mensen. 

Warmte en de menselijke maat

Een locatie die is opgericht om iets goeds te doen voor mensen verspreidt warmte als een houtkachel. Vanaf het moment van binnenkomst zullen je gasten zich eraan warmen. De werkleiding en begeleiders doen hun werk vaak met zoveel toewijding en energie, dat die fijne flow overslaat op alles en iedereen tijdens een evenement. 

Ontdek unieke locaties die verder gaan dan alleen financieel rendement.

Onze culturele hotspots onderscheiden zich door sociaal ondernemerschap, waar ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerktrajecten, of individuen die moeite ervaren (opnieuw) hun weg te vinden op de arbeidsmarkt, zoals diegenen met een arbeidsbeperking.

Voor events met betekenis

Bij deze locaties draait het niet alleen om winst, maar om het creëren van kansen en het ondersteunen van gemeenschappen. Ontdek de meerwaarde van deze bijzondere plekken en draag bij aan een inclusieve en betekenisvolle samenleving. Leer, beleef en maak een verschil met jouw keuze voor een locatie die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan.

Er komen regelmatig locaties met sociale impact bij. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bij ons vind je deze duurzame locaties: congreslocaties, eventlocaties, locaties voor manifestaties, feestlocaties, locaties voor festivals, locaties voor meerdaagse bijeenkomsten, locaties voor een personeelsfeestvergaderzalen, ruimtes voor workshops & brainstormsessies, heidag locaties, teambuilding locaties, trainingslocaties, locaties voor bedrijfsuitje, locaties voor meerdaagse teamsessies etc.