DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
6
Mens

Madurodam is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro, die al op jonge leeftijd om het leven kwam. Vanaf het begin is het park bedoeld als fondsenwerver voor goede doelen.

Via het Madurodam Kinderfonds worden alle opbrengsten van het park én de zakelijke bijeenkomsten geschonken aan goede doelen voor kinderen. Het Madurodam Kinderfonds steunt projecten die het zelfvertrouwen en de empathie van kinderen bevorderen. En ook een beetje hun heldenmoed. Zo wordt het verhaal van George Maduro doorgegeven.

Je kunt het Madurodam Kinderfonds extra steunen. Het is een Stichting en daarom opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

Alles bij elkaar is dat een heleboel sociale impact. Een dikke plus voor mens!

'Alle opbrengsten gaan naar goede doelen'
Den Haag

Madurodam

Locatie met meerwaarde Madurodam in Den Haag
Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen18Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen9Madurodam boon vd starp 3Madurodam foyer 1Madurodam panorama cafe 1Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen21Madurodam madurozaal 4Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen2Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen4Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen6Madurodam boon vd starp 1Madurodam boon vd starp 2Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen5Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen11Madurodam boon vd starp 4Madurodam dj en band in foyerMadurodam feest in foyerMadorodam locatie met meerwaarde goede doelen1

Waarom boek je Madurodam?

  • Madurodam schenkt haar opbrengsten aan goede doelen voor kinderen 
  • er zijn zo veel mooie verhalen te vertellen in Madurodam, er past er vast een bij jouw event
  • je kunt je bijeenkomst verrijken met een van de vele activiteiten die hier te doen zijn
  • voor elk soort bijeenkomst is er een geschikte ruimte en er zijn 2 grote zonnige terrassen
  • mogelijkheden voor exclusieve private dinings
  • uitvalswegen A12, A4 en A44 liggen op 5 minuten rijden, 450 parkeerplaatsen én OV stopt voor de deur
  • iederéén komt graag naar Madurodam! 
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Madurodam in Den Haag

Op zoek naar een bijzondere locatie? Organiseer het groots in Madurodam! Van vergadering tot congres en van zakelijk diner tot bedrijfsfeest: bij Madurodam kan het allemaal. Extra bijzonder: alle opbrengsten gaan naar goede doelen voor kinderen. Met je evenement draag je daar een steentje aan bij.

Madurodam vertelt de verhalen van Nederland

Waar anders kun je een event organiseren met een prachtig uitzicht over héél Nederland? Laat je inspireren door de grote verhalen van Nederland; van een eerbetoon aan de Flying Dutchman tot innovaties in de strijd tegen het water.  

Veel mogelijkheden in Madurodam Den Haag

Of het nu gaat om een congres, beurs of (personeels)feest. Madurodam Events maakt het mogelijk, denkt met u mee en doet er alles aan om uw evenement zo speciaal mogelijk te maken. Er zijn 7 moderne zalen met een capaciteit van 25 tot 1.200 personen. Leg een unieke link tussen jouw event, onze locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is. Via miniaturen, doe-dingen én indoor attracties ontdekken gasten van de grootste publiekstrekker van Den Haag waar een klein land groot in is. 

Goede bereikbaarheid van Madurodam

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten, vanaf Rotterdam 25 minuten en 5 minuten tot het centrum van Den Haag. Madurodam heeft een parkeerterrein met 500 plekken waar je gebruik van kunt maken. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor is er een directe verbinding naar Madurodam. Vanaf beide stations ben je met de tram of bus binnen 10 minuten bij Madurodam.

U bent het hele jaar door welkom, zowel overdag als ’s avonds. Wanneer het park ’s avonds oplicht met 33.000 (led)lampjes, is dat een adembenemend gezicht. 

Adresgegevens

Madurodam George Maduroplein 1 2584RZ Den Haag Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit Madurodam

(theateropstelling)
Blauwe zaal: 45 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Oranje zaal: 45 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Taste of Holland : 80 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Panorama Café (private diners)): 70 (normaal) / 27 (bij 1,5m)
Boon van der Starpzaal: 130 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Madurozaal: 300 (normaal) / 65 (bij 1,5m)
Foyer (voor ontvangsten, als beursruimte, private diners en feesten): 300 (normaal) / 90 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Madurodam

Je betaalt noot meer dan dat je rechtsreeks boekt. Zaalhuur grootste zaal € 850 per dagdeel, luncharrangement vanaf € 21,50.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja