DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
1
6
4

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Locatiesmetmeerwaarde.nl helpt je een locatie te vinden die Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt (MVO).
Via het zoekvenster kun je snel een selectie maken van event- en vergaderlocaties die bij je wensen passen. Als bezoeker van de Locatiesmetmeerwaarde.nl kun je bij meerdere locaties tegelijk aanvragen of er beschikbaarheid is. Dat doe je door het formulier eenmaal in te vullen en de locaties die je belangstelling hebben aan te vinken. Het formulier vind je bij elke locatie en onder de paarse button.
Verzend het formulier, je krijgt hiervan direct een bevestiging. Deze locaties geven dan op korte termijn (meestal dezelfde dag) aan of er beschikbaarheid is en maken een offerte voor je. Als er nog vragen zijn, bellen of mailen ze je voordat ze de offerte opmaken. Daarna kies je een locatie en maakt zelf definitieve afspraken met deze locatie.

Kan ik ook rechtstreeks contact met de locatie van mijn keuze opnemen?

Ja dat kan. Vul dan minimaal je naam, bedrijf en e-mailadres in op het formulier en verzend het. Je krijgt dan direct de contactgegevens van de locatie(s) in je mailbox zodat je kunt bellen met de juiste contactpersoon of de website kunt bezoeken van de locatie.

Zijn de locaties op de website eigendom van Locaties met Meerwaarde(n)?

Nee. Locaties met Meerwaarde(n) heeft deze locaties geselecteerd omdat ze iets bijzonders doen voor natuur, cultuur en/of mensen. Het is een webportal waar je de meest geschikte MVO locatie voor je evenement of vergadering kunt vinden. De locaties zijn geen eigendom van Locaties met Meerwaarde(n). Alle zakelijke afspraken die je met de locatie maakt, zijn tussen jou en de locatie.

Hoe geef ik geld aan een goed doel?

Als je evenement is geweest, ontvang je een mail van Locaties met Meerwaarde(n). Daarin staat een code en het bedrag dat je kunt weggeven. Er staat ook een link in naar de pagina met goede doelen op de website. Je klikt op doel waaraan je wilt doneren. Daar vul je de code in. 

Hoe help ik jullie zoveel mogelijk geld aan goede doelen te schenken?

Door steeds via Locatiesmetmeerwaarde.nl je locatie voor een event of vergadering te zoeken en boeken, komt er steeds opnieuw een bedrag aan goede doelen vrij. Hoe vaker je boekt, hoe meer geld er naar goede doelen gaat. Als je bij een andere website zoekt of de locatie direct benaderd zonder ons formulier in te vullen, gaat er geen geld naar goede doelen.

Hoe wijs ik anderen op dit bijzondere initiatief?

Als je gedoneerd hebt, kun je automatisch een post delen op social media, waarin uitgelegd staat dat je aan het goede doel hebt gedoneerd door een Locatie met Meerwaarde(n) te boeken. We waarderen het erg als je deze tekst deelt op social media. Hoe meer mensen de weg naar ons vinden, hoe meer MVO er in evenementen komt en hoe meer geld er vrij komt voor goede doelen.

Ik ken of ben zo’n typische Locatie met Meerwaarde(n). Hoe komt mijn locatie bij jullie op de site?

Stuur een mailtje naar info@locatiesmetmeerwaarde.nl, dan nemen wij contact op.

Kan ik ook goede doelen aandragen?

Zeker. Mail je goede doel naar info@locatiesmetmeerwaarde.nl. We hebben een voorliefde voor kleine goede doelen, ze moeten wel een ANBI status hebben en een goed te bereiken contactpersoon/organisatie in Nederland.

Wordt mijn mailadres doorgegeven aan anderen?

Nee. Je gegevens gaan alleen naar de locaties waar je informatie van wil ontvangen. Locaties met Meerwaarde(n) werkt niet met betaalde advertenties en zal je gegevens nooit verkopen of gebruiken voor een ander doel. Zie ook ons privacy statement.