DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Mens, Cultuur, Natuur

Anafora in Utrecht is een echte mvo locatie. Anafora is een Grieks woord voor 'verder brengen' en dat doen ze in alle opzichten.

De eigenaar wil met de locatie een positieve impuls geven aan de sociale cohesie en het welbevinden van de bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Anafora wordt regelmatig kosteloos opengesteld aan allerlei soorten stichtingen en maatschappelijke initiatieven. In samenwerking met diverse partners en culturele instellingen uit de regio organiseert Anafora gedurende het hele jaar allerlei activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, natuur en sport.

Het gebouw van Anafora is CO2 neutraal en duurzaamheid is hier in alles doorgevoerd. Inkoop van biologische producten, er is een moestuin en bijenkasten, verantwoord energiegebruik, waterbesparend werken, het gebruik van elektrisch vervoer voor de gasten die met het OV komen. Over alles is nagedacht.

'Een plek voor magische momenten'
Utrecht

Anafora Parkrestaurant & Events

Locatie met meerwaarde Anafora Parkrestaurant & Events  in Utrecht
Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mensAnafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_2Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_3Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_5Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_6Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_7Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_8Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_9Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_10Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_11Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_12Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_13Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_14Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_15Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_16Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_17Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_18Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_19Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_20Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_21Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_22Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_23Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_25Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_26Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_27Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_28Anafora parkrestaurant en events in utrcht meerwaarde cultuur natuur en mens_29

Waarom boek je Anafora in Utrecht:

  • Mvo staat hoog in het vaandel, meerwaarde voor mens, natuur én cultuur
  • Bijzonder gebouw, midden in het groen
  • Centraal in Nederland, in het Utrechtse Máximapark
  • Flexibel team dat altijd met je meedenkt en één vast aanspreekpunt
  • Gratis parkeren op één van de bijgelegen parkeerplaatsen
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Anafora Parkrestaurant & Events  in Utrecht

Centraal gelegen in het Utrechtse Maximapark, licht, ruim en in de natuur. Dat is Anafora. Een prachtige evenementenlocatie, waar je ook kleinere teammeetings kunt organiseren. De locatie is duurzaam en maatschappelijk betrokken, echt een locatie met meer waarden.

Bijzondere architectuur en duurzaam gebouw

Het gebouw van Anafora is geïnspireerd op een van de ontwerpen van de beroemde architect Pierre Cuypers uit 1896. Zijn kenmerkende stijl, gecombineerd met een moderne uitstraling, zorgt voor een bijzondere ambiance. De hoge ramen en plafonds laten het zonlicht binnenstromen, waardoor je je nauw verbonden voelt met de natuur. Hedendaags en duurzaam comfort.

Flexibele ruimtes bij Anafora Utrecht

Anafora beschikt over zes unieke zalen, elk met een eigen karakter en een naadloze overgang naar buiten. Organiseer hier gemakkelijk een boardmeeting of een groots bedrijfsfeest voor 400 personen. Met de prachtige Alexandria Parkzaal en de veelzijdige Máxima Parkzaal kun je elk event op maat maken. De inspirerende ruimtes zijn perfect voor brainstormsessies, presentaties en netwerkbijeenkomsten.

Energie en gastvrijheid bij Anafora Utrecht

Anafora is gelegen in het groene hart van Utrecht: het Máximapark. De evenementenlocatie, biedt een inspirerende setting voor elke gelegenheid. Of je nu een vergadering, teammeeting of groot evenement plant, Anafora zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Voel de energie en gastvrijheid op deze lichte locatie middenin de natuur.

Uitstekende faciliteiten en maatwerk

Bij Anafora staat jouw wens centraal. Het toegewijde team helpt je bij het samenstellen van het perfecte programma voor je bijeenkomst. Met grote tv-schermen, professionele licht- en geluidssystemen, en flip-overs is alles aanwezig om je event soepel te laten verlopen. De diverse (privé) terrassen bieden daarnaast ideale plekken voor break-out sessies en ontspannen pauzes.

Adresgegevens

Anafora Parkrestaurant & Events Uilenboslaan 1 3451GB Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Anafora Parkrestaurant & Events

(theateropstelling)
Alexandria parkzaal: 180
Anafora parkzaal: 150
Maximazaal: 40
Cuypers board room: 15
Inspiratie kamer: 15
Happy's bar: 50

Prijsindicatie Anafora Parkrestaurant & Events

Prijs van de zalen op aanvraag. Een 8 uur arrangement 30,50 pp / 4 uur met lunch 29,55 pp / 4 uur zonder lunch 19,50 pp

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee