DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
6
Cultuur, Natuur

Het Art Centre ademt duurzaamheid. De gebouwen van Art Centre zijn grotendeels opgebouwd uit natuurlijke materialen en een groot deel van de energie wordt opgewekt door zon en wind. Je eet er biologisch, uit eigen tuin en streekproducten. Via diverse stichtingen en samenwerking met onder meer TU Delft werken ze mee aan projecten ter verduurzaming van de omgeving.

Art Centre Delft biedt werk aan diverse medewerkers met een arbeidsbeperking. De locatie is het culturele hart van Delft en wordt gerund door een kunstenaarsechtpaar. Zij willen internationale kunst een mooie plek geven en ruimte bieden voor educatieve projecten. In de zomer bieden ze onderdak aan kunstenaars uit allerlei windstreken: Japan, Zuid Korea, Amerika, Zweden, Griekenland en Italië. Hun kunstwerken vind je overal op het terrein.

'Kunst, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en natuurbeleving op een unieke wijze gecombineerd'
Delft

Art Centre Delft

Locatie met meerwaarde Art Centre Delft in Delft
Buitenterras met circulaire lampen van het art centre delft locatie met meerwaardeBuitenterras van het art centre delft locatie met meerwaardeEntree van het art centre delft locatie met meerwaardeExpositievloer van het art centre delft locatie met meerwaardeHoge houten ramen van het art centre delft locatie met meerwaardeKringopstelling in de yurt van het art centre delft locatie met meerwaardeMoestuin bij het art centre delft locatie met meerwaardeOverzicht presentatieruimte van het art centre delft locatie met meerwaardePresentatieruimte van het art centre delft locatie met meerwaardeTuin van het art centre delft locatie met meerwaardeUitzicht op de tuin van het art centre delft locatie met meerwaardeVergaderopstelling van het art centre delft locatie met meerwaardeVergadertafel bij het art centre delft locatie met meerwaardeWindenergie bij het art centre delft locatie met meerwaardeYurt als vergaderruimte van het art centre delft een locatie met meerwaardeZolder van het art centre delft locatie met meerwaardeArt centre delft de tuin en het terrasArt centre delft grote zaalArt centre delft mvo locatie me tmeerwaarde beeldentuin2Art centre delft mvo locatie me tmeerwaarde terras2Art centre delft mvo locatie me tmeerwaarde beeldentuin3Art centre delft mvo locatie me tmeerwaarde kipBuitenaanzicht van het art centre delft locatie met meerwaardeArt centre delft mvo locatie me tmeerwaarde thuiskamerArt centre delft mvo locatie me tmeerwaarde yurtArt centre delft mvo locatie me tmeerwaarde buiten werken

Waarom boek je Art Centre Delft?

  • Blinkt uit op al onze drie meerwaarden: cultuur, natuur én mens
  • Hele prettige sfeer door de ligging midden in de natuur
  • Prachtige kunst te zien!
  • Veel mooie ruimtes die je op allerlei manieren in kunt zetten
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Art Centre Delft in Delft

Art Centre Delft is een inspirerende locatie, precies tussen Den Haag en Rotterdam. Het ligt midden in een prachtig beschermd natuurgebied van 18 hectare groot. De ruimtes hebben grote raampartijen en Afrikaans aandoende balustrades vanwaar je over de natuur kunt uitkijken. Een wijds uitzicht op grazig gras, sloten, meertjes, kwakende kikkers en ruisende boomtoppen.

Bij Art Centre Delft gaan kunst, natuur en gastvrijheid hand in hand. Het centrum is een heerlijke plek , waar trainingen, evenementen, vergaderingen en coachingssessies tot hun volledige recht komen en waar iedereen zich na binnenkomst direct thuis voelt. Er zijn veel verschillende ruimtes, waaronder een heuse yurt.

Uit eigen moestuin van Art Centre Delft

De keuken van Art Centre is goddelijk: heerlijke en eerlijke gerechten met verrassende, verse ingrediënten uit eigen moestuin, waar geteelt wordt volgens permacultuur. De diverse groenten en kruiden belanden direct na het plukken op je bord en dat proef je!  Er wordt verder gewerkt met streek- en seizoensgebonden producten. Bij mooi weer eet je natuurlijk buiten, onder de notenbomen of in de beeldentuin. 

Unieke locatie in de Randstad

Art Centre Delft ligt ook nog op steenworp afstand van de luchthaven Rotterdam. Handig voor internationale gasten! Echt een unieke locatie in de Randstad, midden in de natuur!

Adresgegevens

Art Centre Delft Rotterdamseweg 205 2629HD Delft Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit Art Centre Delft

(theateropstelling)
Galarie: 180 (normaal) / 60 (bij 1,5m)
De Verdieping: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Linker Bovenkamer: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Rechter bovenkamer: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Room with an View: 8 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
de Yurt: 20 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Het Theehuis: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
De Thuiskamer: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Art Centre Delft

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. De zaalhuur is inbegrepen bij de arrangementsprijs. Dagdeel en lunch € 40,00 per persoon

Opladen elektrische auto

Nee