DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5
Mens

De vader van eigenaresse Marianne kreeg Alzheimer. Na zijn dood erfde zij al zijn grammofoonplaten. Hij drukte haar op het hart deze nooit weg te doen. Ze vormen nu het verhaal achter de Music Meeting Lounge.

Een van dingen die je bij dementie het langste blijft herinneren, is muziek. Een op de vijf mensen krijgt dementie. Het is een vreselijke ziekte en er is nog veel onderzoek nodig. Music Meeting Lounge steunt Alzheimer Nederland. Met het 'Don't drink the water' arrangement kan je in ruil voor een donatie (€ 25,00 of meer) onbeperkt frisdranken nuttigen tijdens jouw bijeenkomst.

De Music Meeting Lounge is een ode aan de vader van Marianne en zijn liefde voor muziek. Een dikke plus voor MENS!

'Don't you forget about me'
Amstelveen

Music Meeting Lounge

Locatie met meerwaarde Music Meeting Lounge in Amstelveen
2022 music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_202022 music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_haardvuur2022 music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen muziekMusic meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen2023 music meeting lounge in amstelveen meerwaarde voor mens_2Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_2Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_172023 music meeting lounge in amstelveen meerwaarde voor mens_32023 music meeting lounge in amstelveen meerwaarde voor mens_7Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_11Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_3Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_5Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_6Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_8Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_9Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_10Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_12Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_7Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_13Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_14Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_15Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_16Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_18Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_19Music meeting lounge vergaderlocatie met meerwaarde voor mens in amstelveen_4

Waarom boek je de Music Meeting Lounge in Amstelveen?

  • Een unieke en inspirerende plek, waar muziek centraal staat
  • Geweldige vergader- en brainstorm faciliteiten
  • Het mooie verhaal achter deze locatie, je beleeft hier een unieke dag
  • Ze denken met je mee en de service is uitmuntend (Winnaar van de Provincie Award van Meeting Review, check ook de hoge beoordeling!)
  • Je steunt Alzheimer Nederland 
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Music Meeting Lounge in Amstelveen

Het is een ultieme ijsbreker: samen een plaatje draaien. Echt vinyl op een echte platenspeler. Leer je vergadergenoten beter kennen aan de hand van hun eigen verhaal, over hun favoriete artiest en plaat.

Dat kan allemaal bij de Music Meeting Lounge, gevestigd in het gezellige oude dorp van Amstelveen. Deze professionele vergaderlocatie verrast: inspirerend - exclusief – creatief – informeel – huiselijk – flexibel én met een knipoog naar vervlogen tijden.

Een locatie met een verhaal

De Music Meeting Lounge staat garant voor een onvergetelijke dag, immers muziek beïnvloedt je stemming én je prestatie. Het verhaal achter deze bijzondere locatie is persoonlijk: eigenaresse Marianne erfde alle muziek van haar vader, die aan Alzheimer leed. Zijn muziek is de verbindende factor en zet de toon voor jouw inspirerende bijeenkomst.

Je voelt je thuis bij Music Meeting Lounge

 De locatie heeft een heerlijk dakterras, een breakout room op de vide en een ruime vergaderplek op de begane grond. Hier kun je ook gezellig bij de open haard gaan zitten. Alles ademt vinyl en muziek. Je kunt bijvoorbeeld de 'Wall of Fame' met platenhoezen inrichten naar het thema dat bij je bijeenkomst past. Bij binnenkomst speelt er muziek, de deelnemers aan je meeting voelen zich direct thuis. En -ook niet onbelangrijk- het Aura Smart ventilatiesysteem zorgt continu voor frisse lucht.

Rondje in de natuur bij Music Meeting Lounge in Amstelveen

Parkeren bij de Music Meeting Lounge is geen probleem. Voor een meerdaagse bijeenkomt kun je hier prima terecht. De Music Meeting Lounge is partner van Efficient Hotel Partner, zij regelen met liefde overnachtingen voor je. 
De ideale braekout is een rondje om de Poel van Amstelveen, op steenworp afstand van de locatie, net zoals het Amsterdamse Bos is dichtbij. De catering is origineel, deels home-made of van lokale leveranciers.

Adresgegevens

Music Meeting Lounge Badlaan BIS 1 1182JJ Amstelveen Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Music Meeting Lounge

(theateropstelling)
Vergadertafel, vide en diverse zitjes: 32 (normaal) / 12 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Music Meeting Lounge

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, je huurt de ruimte voor € 499,00 per dagdeel, vergaderarrangement halve dag is € 17,50

Opladen elektrische auto

Ja