DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Mens, Cultuur

Huur.Haus is gevestigd in het markante fabrieksgebouw waarin tot de zomer van 2016 Van Gaasbeek & Van Tiel Meubelindustrie was gehuisvest. Dit industriële gebouw stamt uit 1953 en verbindt nu design met maatschappelijke impact. 

Hier worden prachtige meubel-, en interieurproducten ontworpen. Dat gebeurt in een sociaal maatschappelijk samenwerkingsverband, waar opkomende ontwerpers en kunstenaars en stagiaires zich kunnen ontwikkelen. De meubels worden gemaakt bij Sney.haus, waar ruimte is voor vluchtelingen of anderen met een afstand tot de arbeidsmarkt die passie hebben om meubels te maken.

Een dikke PLUS voor mens en cultuur.

'Alle ruimte voor kunst en design en mensen'
Culemborg

Huur.Haus

Locatie met meerwaarde Huur.Haus in Culemborg
Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_4Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuurMeer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_2Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_3Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_5Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_6Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_7Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_8Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_9Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_10Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_12Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_13Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_14Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuurHuurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_6Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_2Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_3Meer huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_4Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_5Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_7Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_8Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_9Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_13Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_15Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_16Huurhaus in culemborg prachtige eventlocatie met meerwaarde voor cultuur_14

Waarom boek je Huur.Haus in Culemborg?

  • Het is een supercreatieve plek, waar ontwerpers en makers de kans krijgen om te bloeien
  • Catering door kleine innovatieve en duurzame voedselondernemingen
  • De inrichting en de plek zelf zijn heel bijzonder en stijlvol
  • Centraal gelegen, goede OV bereikbaarheid
  • Gratis parkeren naast de deur
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Huur.Haus in Culemborg

Schoonheid, dat is het woord dat als eerst bij je opkomt als je Huur.Haus in Culemborg binnenstapt. Het gehele interieur bestaat uit kunst en zelfontworpen meubels. Design met een hoofdletter D! Een markant fabrieksgebouw uit 1953 vormt het industriële decor voor deze prachtige plek.

De grote ruimte ‘The Ballroom’ kun je op allerlei manieren inrichten en leent zich perfect voor tentoonstellingen, presentaties, evenementen, brainstormen of foto- en filmopnames. De samengestelde collectie objecten van de ontwerpers en kunstenaars is te koop, maar kunnen ook worden gebruikt als decors tijdens shoots en evenementen.

Ruimte voor creativiteit bij Huur.Haus

Bij Huur.Haus creëren ze voor jouw event graag iets buitengewoons. Je kunt de gehele inrichting met een gerust hart aan de doorgewinterde ontwerpers en bouwers overlaten. Van culturele bijeenkomsten tot zakelijke evenementen, het kan allemaal. Je kunt tot 250 personen iets organiseren, maar ook met een kleiner gezelschap kun je van de The Ballroom een intieme en gezellige ruimte maken.

Vergaderen bij Huur.Haus in Culemborg

Het centraal gelegen Culemborg is ook een uitstekende plek voor jouw teammeeting, brainstorm of vergadering. The Executive is de tweede zaal in Huur. Haus en is ingericht met een ruime tafel en 20 stoelen. Het biedt een stijlvolle omgeving voor groepsgesprekken. De boardroom is voorzien van een presentatiescherm en/of beamer.

Bijzondere catering bij Huur.Haus

De catering bij je event wordt verzorgd door het Voedselstation. Een bijzonder initiatief dat wil laten zien wat er mogelijk is in het creëren van een nieuw voedselsysteem. Het doel is om bestaande barrières weg te nemen voor kleine innovatieve voedsel-ondernemingen zodat zij kunnen doorgroeien en van elkaar kunnen leren. Zo helpen ze nieuwe voedselketens te creëren die duurzaam, lokaal en circulair zijn. 

Centraal gelegen Huur.Haus bij Culemborg

Het pittoreske stadje Culemborg ligt centraal in het land, vlakbij Utrecht. Huur.Haus is goed bereikbaar met het OV én heeft veel parkeerplek naast de deur. Een ideale locatie voor als je gasten uit het hele land komen.

Adresgegevens

Huur.Haus Beesdseweg 1 4104AW Culemborg Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Huur.Haus

(theateropstelling)
The Ballroom: 250
The Executive: 20

Prijsindicatie Huur.Haus

Je huurt de grote zaal voor € 400 per dagdeel. Lunch arrangement vanaf €20 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja