DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Mens, Cultuur, Natuur

Bovendonk heeft een rijke en lange historie, het eerste gebouw stamt zelfs uit de 13e eeuw. Meest recent was het gebouw een seminarie.

Jaarlijks is er een expositie rondom de geschiedenis van het gebouw en de regio, regelmatig zijn er kunstexposities. Bovendonk heeft een exploitatie zonder winstoogmerk, alle winst wordt herinvesteerd in het behoud van de locatie voor de toekomst.

Daarnaast heeft Bovendonk een bijzondere functie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hiervoor wordt samengewerkt met SDW, een organisatie die verstandelijk beperkten een werkplek biedt. Zij verzorgen het onderhoud van de groenvoorziening en de afwas. Daarbij is het een leerhotel voor toekomstig hospitality medewerkers.

Bovendonk is helemaal duurzaam gerenoveerd, uniek voor zo’n oud pand.  Waar mogelijk werken ze samen met agrariërs en leveranciers uit de regio zonder tussenkomst van een groothandel. Minder transport nodig en een eerlijke prijs voor de leverancier.

'Het hele gebouw ademt geschiedenis'
Hoeven

Bovendonk

Locatie met meerwaarde Bovendonk in  Hoeven
Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_7Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_8Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_9Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_4Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_2Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_5Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_3Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_11Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_10Bovendonk als middelpunt van nederland en belgieBovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers_6Bovendonk in hoeven grote congreslocatie met hotelkamers

Waarom boek je hotel en Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk?

  • Markant gebouw in Abdijvorm
  • Sociale bedrijfsvoering en leerhotel
  • Voorzien van 16 vergaderruimtes van 2 tot 275 personen, een evenemententuin en congreskapel tot 600 personen en 52 hotelkamers
  • 150 gratis parkeerplaatsen
  • Bosrijke omgeving
  • Snel bereikbaar vanuit Breda, Rotterdam & Antwerpen
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Bovendonk in  Hoeven

Tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal vind je deze bijzondere historische locatie: Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Een schitterend complex in een prachtige omgeving, waar je bezoeker er echt even helemaal uit is. Overal waar je kijkt, zie je mooie historische architectuur en details.

De verschillende zalen van Bovendonk

Bovendonk heeft 16 vergaderzalen, een congreskapel en verschillende horecaruimtes, dus je kunt werkelijk alle kanten op. Voeg daarbij de historische & bosrijke omgeving en je hebt de perfecte setting voor jouw meeting. Laat je inspireren door de unieke ambiance en focus op wat echt belangrijk is.

Bijzondere binnentuin van Bovendonk

Het bezoeken waard is de werkelijk schitterende binnentuin, wij vinden het een hele romantische plek. Het hele gebouw is trouwens sfeervol en historisch, de architectuur is echt een bezoek waard. De catering is om van te smullen en de bevlogen medewerkers zorgen ervoor dat je event tot in de puntjes wordt verzorgd. Met 52 hotelkamers, zowel éénpersoons als tweepersoonskamers is Hotel Bovendonk het ideale hotel voor een zakelijk verblijf in West-Brabant. In het leerhotel worden de hospitalityprofessionals van de toekomst opgeleid.

Centrale ligging en overnachten bij Bovendonk

De centrale ligging in West-Brabant tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda, maar ook tussen Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen maken samen met de ruime parkeervoorzieningen en goede filevrije bereikbaarheid, dat het conferentiecentrum ideaal is voor bezoekers uit het hele land of buitenlandse bezoekers.
 

Adresgegevens

Bovendonk Hofstraat 8 4741AK Hoeven Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit Bovendonk

(theateropstelling)
Uythofzaal: 100
Johanneszaal: 100
Bibliotheek: 115
Congreskapel: 250
Hofzaal: 80
Bovendonkzaal: 30
Bataafsezaal: 30
Napoleonzaal: 30
Stafkamer: 30
Heerenzaal: 20
Rentmeesterzaal: 20
Domineezaal : 20
Turfzaal: 20
Lokaal 19: 15
Huyskamer: 6
Presidentenkamer: 8
Hotelkamers: 52

Prijsindicatie Bovendonk

Een vergaderarrangement (incl. zaalhuur & lunch) vanaf € 68,00 p.p.!

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee