DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Mens

Bij Meeters draait het allemaal om de medewerkers: mensen mee laten doen in de maatschappij.

Meeters is een merk van IBN, dat als primair doel heeft om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden. Zij bedenken hier zelf concepten bij, waar hun medewerkers optimaal tot hun recht komen.

Meeters is zo'n concept. Elke medewerker met een afstand wordt intensief begeleid door een reguliere medewerker. 

Een hele dikke plus voor 'mens'.

'Bij Meeters doet iedereen mee'
Uden

Meeters

Locatie met meerwaarde Meeters in Uden
Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_13 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mensMeeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_8Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_10Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_20Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_2 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_5 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_3 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_7 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_12Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_15 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_16 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_4 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_6 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_8 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_9 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_10 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_11 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_12 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens_14 1Meeters in uden een locatie met meerwaarde voor mens 1Uden ibn vergadercentrum mvo sociaal concept1 medewerker op het land

Waarom boek je Meeters?

 • MVO locatie met 100% social return bestedingen gouden Green Key
 • inspirerende vergaderzalen en een gloednieuwe congreszaal
 • moderne audiovisuele middelen en vakkundige ondersteuning op locatie
 • veel persoonlijke aandacht
 • heerlijke catering
 • voldoende gratis parkeergelegenheid
 • natuurgebied vind je om de hoek
 • gemakkelijk te bereiken, vlak bij snelweg A50, centraal tussen Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch
 • nauwe samenwerking met een modern 4 sterren hotel in Uden op 7 minuten rijden, vervoer kan geregeld worden
 • vervoer vanaf het meest dichtbij zijnde treinstation in Oss op 20 minuten rijden kan geregeld worden
 • veel tevreden klanten gingen je voor (hoge reviewscores)
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Meeters in Uden

Meeters is meer dan een plek om samen te komen, te verbinden en kennis te delen. In dit vergadercentrum worden mensen, die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt, opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Niet lang geleden is er een geheel nieuw vergaderconcept met een gloednieuwe congreszaal geintroduceerd, een nieuw restaurant met live cooking buffet en barista. Ook hebben alle vergaderzalen een nieuwe look.  

Bij Meeters doet iedereen mee, ook mensen die het zonder hulp niet redden. Bij Meeters zijn veel helpende handen van bijzondere medewerkers. Dat betekent extra veel aandacht en altijd een aanspreekpunt in de buurt. Ze zijn er bovendien superflexibel: alles kan!

De zalen van Meeters in Uden

Meeters beschikt over een grote congreszaal, die net helemaal is vernieuwd. Daarnaast zijn er 7 inspirerende vergaderzalen, met elk een eigen thema. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materialen.

Heerlijk eten en wandelen bij Meeters

Meeters heeft nieuw restaurant met live cooking buffet en barista. Afwisseling en vernieuwing staan centraal, onder meer door het gebruik van seizoens- en streekproducten. Op vijf minuten lopen van Meeters is een natuurgebied. Heerlijk voor een breakout wandeling!

Meeters is een merk van IBN, een sociale organisatie. Bij IBN maken ze ook hele mooie artikelen, die je als presentje kunt weggeven aan relaties. Dat noemen ze DOEGOODS.

Adresgegevens

Meeters Hockeyweg 5 5405NC Uden Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit Meeters

(theateropstelling)
Wereld & Licht: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Licht: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Wereld: 7 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Paraat: 5 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Mooi & Groei: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Groei: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Mooi: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Zuiver: 5 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Helder: 5 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Talent & Trots: 48 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Trots: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Talent: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Meeters

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een 4-uurs arrangement (incl. zaalhuur en lunch) al voor € 31.50,- per persoon (excl btw).

Bijzonderheden

Meeters is een merk van IBN, een sociale organisatie. Hier kun je sociaal inkopen. Bijvoorbeeld hele mooie artikelen, die je als presentje kunt weggeven aan relaties. Dat noemen ze DOEGOODS.

Opladen elektrische auto

Nee