DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Mens

Al ruim 150 jaar is het Dominicanenklooster Huissen een open huis voor iedereen. Zo dragen ze met hart en ziel bij aan menselijk welzijn en een humane samenleving.

De Stichting organiseert tal van sociale projecten. Zoals programma’s en activiteiten waarvoor iedereen zich kan inschrijven en projecten voor speciale doelgroepen. Ook worden de ruimtes beschikbaar gesteld voor maatschappelijke instellingen en organisaties.

Een deel van de opbrengst uit het verhuren van de ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten komt ten goede aan deze projecten.

Heel veel meerwaarde voor MENS!

'Raak geïnspireerd door de bijzondere sfeer van een authentiek klooster'
Huissen

Dominicanen Klooster

Locatie met meerwaarde Dominicanen Klooster in Huissen
Herberg bij het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mensDomincanenklooster in huissen ook voor zakelijke bijeenkomstenDomincanenklooster in huissen ook voor zakelijke bijeenkomsten_3Moestuin bij het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mensHet dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_3Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_5Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_8Herberg bij het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens3Domincanenklooster in huissen ook voor zakelijke bijeenkomsten_2Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mensHerberg bij het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens1Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_11Domincanenklooster in huissen ook voor zakelijke bijeenkomsten 2Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_4Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_7Herberg bij het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens2Het dominicanenklooaster in huissen prachtige locatie met meerwaarde voor mens_6

Waarom boek je Dominicanenklooster Huissen?

  • Vanwege de bijzondere en authentieke sfeer van een klooster
  • Het Dominicanenklooster Huissen draagt bij aan vele sociale projecten
  • Het is prachtig gelegen, op een stille plek, in de natuur
  • Ruime gratis parkeergelegenheid
  • Flexibiliteit en gastvrijheid maken het Dominicanenklooster tot een bijzondere en inspirerende plek
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Dominicanen Klooster in Huissen

Ben je op zoek naar een bijzondere en authentieke sfeer voor jouw bijeenkomst, dan ben je bij Dominicanenklooster in Huissen op het goede adres. Het oude klooster met de prachtige kapel, de recent bijgebouwde Herberg en de kloostertuinen maken deze locatie een plek die je gasten zeker zal inspireren.

Het klooster is heerlijk rustig en landelijk gelegen aan de dijk, midden in de natuur en uiterwaarden van Gelderland. Bezinning, bezieling en beweging zijn onlosmakelijk verbonden met het Dominicanenklooster Huissen. De bijzondere sfeer maakt dat bezoekers zich snel zullen openstellen. Met elke boeking lever je bovendien een bijdrage aan de sociale projecten die in het Dominicanenklooster worden georganiseerd.

Gezonde natuur

Eten doe je uit de eigen moestuin: de meest gezonde groente die je kunt krijgen. Bij Dominicanenklooster Huissen vinden ze dat zij een verantwoordelijkheid hebben voor ieders gezondheid: van de gasten én van de aarde. Er worden verschillende soorten groenten, kruiden, fruit en bloemen verbouwd. Alles zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen, in samenwerking met de natuur en volgens de ‘No-dig’ methode, waarbij er niet gespit of geploegd wordt.

Sfeervolle kapel van Dominicanenklooster Huissen

Je kunt bij Dominicanenklooster Huissen zowel eendaagse als meerdaagse  bijeenkomsten organiseren tot 150 personen. De sfeervolle kapel is uitermate geschikt voor het plenaire deel. Daarnaast zijn er nog 14 zalen en diverse subruimtes, waar je terecht kunt met je gasten. Het buitengebouw De Herberg kan eventueel volledig afgehuurd worden, zodat je enige gebruiker bent.

Overnachten bij Dominicanenklooster Huissen

Dominicanenklooster Huissen is heel geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten tot 95 personen. In De Herberg zijn 21 kamers met eigen sanitair te vinden, voor maximaal 24 gasten. Hiervan zijn 2 kamers geschikt voor mindervaliden. In de ruime kamers van het authentieke kloostergebouw kunnen 71 personen overnachten. Toiletten en douches bevinden zich op de gang.

Breakout activiteiten

Het Dominicanenklooster Huissen biedt diverse workshops en activiteiten aan die je bijeenkomst kunnen verdiepen en verrijken. Bijvoorbeeld een gesprek met de broeders, een rondleiding of artistieke workshop. Of ga heerlijk wandelen in de omgeving en het gezellige stadje Huissen, dat op loopafstand ligt.

Vegetarische keuken bij Dominicanenklooster Huissen

De kloosterkeuken verzorgt uitsluitend vegetarische maaltijden die dagelijks vers worden bereid. De koks hebben veel ervaring met maaltijden voor grote groepen en met diëten en voedselallergieën of -intoleranties.

Adresgegevens

Dominicanen Klooster Stadsdam 1 6851A Huissen Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Dominicanen Klooster

(theateropstelling)
Kapel: 175 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Sjoel: 100 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Aula: 110 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Bibliotheek: 50 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Rode Zaal: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Groene Zaal: 40 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Faire Trade: 25 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Catharinazaal: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Thomaszaal: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Dominicuszaal: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Martinuszaal: 75
Binnenkamer: 20 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Wulffarium: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Dominicanen Klooster

Grote zaal op aanvraag, andere zalen €21,00 p.p, luncharrangement € 36,00 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja