DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5
Mens, Natuur

The Social Impact Factory is een landelijke hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap. 

Hier werken vele organisaties samen aan diverse uitdagingen, samengevat in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. 

Organisaties die hier samenkomen streven niet naar winst, maar worden gedreven door een wens om oplossingen te vinden voor actuele problemen in de maatschappij.

'Elkaar inspireren en verrijken'
Utrecht

Social Impact Factory

Locatie met meerwaarde Social Impact Factory in Utrecht
Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthubSocial impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_16Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_2Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_13Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_3Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_4Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_5Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_6Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_7Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_8Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_9Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_10Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_11Utrecht social impact factory mvo 22Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_12Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_14Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_15Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_17Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_18Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_19Social impact factory in utrecht sif locatie met meerwaarde voor mens en natuur en impacthub_20

Waarom boek je bij de Social Impact Factory in Utrecht?

  • Het is een landelijk hotspot op het gebied van sociaal ondernemen
  • Veel keuze uit verschillende ruimtes, alles op maat geregeld
  • De Social Impact Factory is heel centraal gelegen in het centrum van Utrecht, tegenover Tivoli Vredenburg.
  • Inspirerende omgeving voor een sociaal en/of duurzaam event of vergadering
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Social Impact Factory in Utrecht

De Social Impact Factory Utrecht is gevestigd in een prachtig monumentaal pand tegenover Tivoli Vredenburg. Deze centraal gelegen locatie is een landelijke hotspot op het gebied van sociaal duurzaam ondernemerschap.

Sociale en duurzame events bij Social Impact Factory

Er zijn werkplekken en innovatielabs, sociale ondernemers ontmoeten en inspireren elkaar. De perfecte omgeving voor een sociaal duurzaam event of bijeenkomst. Op alle drie verdiepingen vind je verschillende meetingspaces, met ieder een eigen uitstraling en grootte. Techniek en catering zijn ook dik in orde en kunnen op maat worden geleverd.

Sluit af met een etentje bij de Utrechter

Op de begane grond vind je stadsbrasserie de Utrechter. Normaal sociaal staat er hoog in het vaandel, dat is no-nonsense goed doen voor mens, dier, milieu en de zaak.

Supercentrale ligging van de Social Impact Factory

Als je het Centraal Station van Utrecht uit loopt, zie je de Social Impact Factory al liggen. Supercentraal en bereikbaar dus, want er zijn (mocht je toch met de auto komen) ook tal van parkeergarages in de buurt. 

Adresgegevens

Social Impact Factory Vredenburg 40 3511BD Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Social Impact Factory

(theateropstelling)
Eventspace: 120 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Dublin: 35 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Cape Town: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Bejin: 8 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Tallinn: 8 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
San Fransisco: 8 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Barcelona: 8 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Buenos Aires: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Berlin: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Singapore: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Seoul: 45 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Sidney: 65 (normaal) / 20 (bij 1,5m)

Opladen elektrische auto

Ja