DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
1
6
4
Mens, Cultuur, Natuur

Meervaart Theater staat in de Amsterdamse wijk Nieuw-West. Het theater is nauw verbonden met de wijk. Door het laagdrempelig aanbieden van podiumkunst en cultuur, leveren ze een actieve bijdrage aan onderling respect, nieuwsgierigheid en het wegnemen van culturele drempels.

Naast voorstellingen programmeert Meervaart Theater ook talentontwikkelingsactiviteiten voor kinderen en jongeren. Jaarlijks maken op die manier 7.000 kinderen en jongeren kennis met cultuur of jarenlange kunstbeoefening. Ook de commerciële verhuur komt ten goede aan talentontwikkeling.

Meervaart Theater is een van de duurzaamste theaters van Nederland. Er liggen 300 zonnepanelen op het dak en alle installaties zijn zo duurzaam mogelijk ingericht. Als bekroning op de vele duurzame aanpassingen van de afgelopen jaren heeft de Meervaart het BREEAM-NL In-Use certificaat ‘Very Good’ ontvangen.

Een dikke plus voor cultuur, mens én natuur.

'Duurzame en culturele locatie in Amsterdam'
Amsterdam

Meervaart Theater

Locatie met meerwaarde Meervaart Theater in Amsterdam
De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_2 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_3 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_4 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_5 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_6 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_7 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_8 1De meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens_9 1De entree van de meervaart in amsterdam theater en locatie met meer waarden voor cultuur en mens

Waarom boek je Meervaart Theater?

  • Een theater met hart voor de samenleving en cultuur, dat mensen inspireert
  • Het is een van de duurzaamste theaters van Nederland
  • De mogelijkheden van de twee theaterzalen en de vele breakoutrooms
  • De uitstekende bereikbaarheid in Amsterdam.
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Meervaart Theater in Amsterdam

Ben je op zoek naar een culturele en inspirerende sfeer en een prachtig theater voor een congres of evenement, dan moet je bij Meervaart Theater zijn. Het is een duurzaam theater met een groot sociaal hart en dat voel je. Hier wordt theater gemaakt, culturele drempels geslecht en mensen geïnspireerd. Meervaart theater geeft jouw event gegarandeerd een bijzonder sfeer.  

Meervaart Theater is meer dan alleen de locatie voor uw evenement of congres. Heb je specifieke wensen op het gebied van catering, audiovisuele middelen, entertainment of inrichting? Er is ontzettend veel mogelijk.

Veel breakoutrooms bij Meervaart Theater Amsterdam

Er zijn twee grote theaterzalen, waar je tot 800 personen in kwijt kunt. Meervaart Theater is ook een perfecte locatie als je, naast een plenair deel, veel breakoutrooms nodig hebt. Er zijn wel twaalf subzalen en drie foyers voor catering en stands. Een aantal zalen leent zich ook prima voor kleinere bijeenkomsten tot 120 personen.

Goede bereikbaarheid in Amsterdam

Meervaart Theater is een van de best bereikbare theaters van Amsterdam. Je gasten kunnen er zelfs per boot aankomen. Het OV stopt bijna voor de deur en parkeren is met de naastgelegen parkeergarage geen probleem en ook nog eens heel voordelig.

Duurzaam theater

Meervaart Theater heeft de afgelopen jaren enorm veel geïnvesteerd in verduurzaming. Met energiebesparende maatregelen zoals het vervangen van verwarmingsketels en verlichting door energiezuinige varianten en door het plaatsen van 300 zonnepanelen is er een grote winst behaald op energieverbruik. Met als resultaat maar liefst 20% minder CO2 uitstoot en Energielabel A.
Ook de horecaleveranciers en producten zijn de afgelopen jaren naar een steeds duurzamer plan getild. Ze zijn (relatief) kleinschalig, en hebben een bij voorkeur lokaal en biologische en duurzame aanpak.

Adresgegevens

Meervaart Theater Meer en Vaart 300 1068LE Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Meervaart Theater

(theateropstelling)
Vergaderzaal 4: 20 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 3: 40 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Blauwe Foyerzaal: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 10: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 9: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 8: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 7: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 6: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 5: 50 (normaal) / 17 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 2: 75 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 8 + 9: 120 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Vergaderzaal 6 + 7: 120 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Blauwe Zaal: 285 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Rode Zaal: 800 (normaal) / 160 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Meervaart Theater

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Arrangement per dagdeel €35,- per persoon. Dit is incl. zaalhuur, techniek en koffie/thee en borrel.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee