DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
1
6
4
Mens, Natuur

Wijn werd er al een tijdje verbouwd in Groesbeek, voordat het Nederlands Wijnbouwcentrum werd opgericht. Dat gebeurde samen met een team van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociale aspect bleef het hart van deze organisatie, waar een ecologisch, sociaal en economisch duurzaam beleid wordt gevoerd.

Participatie en inclusie, persoonlijke ontwikkeling en beleving zijn de voedingsbodem voor succesvolle ontwikkeling van het Nederlands Wijnbouwcentrum. Het is de missie van het Nederlands Wijnbouwcentrum om samen met mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt de wijnbouw in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor is er een prachtig nieuw gebouw neergezet, dat zo veel mogelijk duurzaam en ecologisch is gebouwd.

Een dikke plus voor mens en natuur voor deze bijzondere plek.

Hier wordt wijn duurzaam én sociaal gemaakt
Groesbeek

Het Wijnbouwcentrum

Locatie met meerwaarde Het Wijnbouwcentrum in Groesbeek
Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_2Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_4Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_9Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_5Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_12Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_25Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_6Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_7Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_8Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_11Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_13Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_15Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_16Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_17Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_18Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_19Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_20Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_21Nederlands wijnbouwcentrum duurzame menslocatie met wijn in de hoofdrol_23

Waarom boek je het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek?

  • landelijke ligging
  • duurzaam en sociaal
  • interessante en inspirerende omgeving, met het accent op wijnbouw
  • veel aanvullende activiteiten en workshops mogelijk
  • geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, congressen, evenementen, teambuiding, heisessies
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Het Wijnbouwcentrum in Groesbeek

Jouw evenement tussen de wijnvaten. Vergaderen in het wijnproeflokaal met uitzicht op de plek waar de druiven worden verwerkt tot de heerlijkste lokale wijnen. Of – bij goed weer – een netwerkborrel met uitzicht op het glooiende landschap en de wijngaard. Het kan allemaal bij het Nederlands Wijnbouw Centrum in Groesbeek.

Wijnbeleving in Groesbeek

Dit centrum richt zich op biologische wijnbouw, wijnproductie en analyse en wijnhandel. Hier bijeen komen is een bijzondere ervaring. Het nieuwe onderkomen van het Wijnbouwcentrum is gebouwd volgens ecologische en duurzame principes. Je kunt er terecht met een klein gezelschap, maar ook met grotere groepen. Het is heerlijk om hier met goed weer iets te organiseren, tussen de wijnranken. Maar de grote zaal leent zich het hele jaar door uitstekend voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Workshops bij het Wijnbouwcentrum

Het Wijnbouwcentrum biedt allerlei teambuilding en andere activiteiten, van 'Secret Wine Tour' tot schilderen in de wijngaard of leren hoe een wijngaard moet worden onderhouden Daarnaast is het Nederlands Wijnbouwcentrum ook het kennis en expertisecentrum voor de wijnprofessional en daarbij een gecertificeerde Wine and Spirit Education Trust opleider (de internationale wijnopleiding). Maar je kunt er ook thematische en verdiepende wijn workshops en masterclasses volgen.

Landelijke omgeving van het Wijnbouwcentrum

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum ben je op een prachtige landelijke plek, die bijna on-Nederlands aandoet. Heb je iets met wijn, dan is dit jouw locatie!

Adresgegevens

Het Wijnbouwcentrum Bredeweg 2 Bredew Groesbeek Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Het Wijnbouwcentrum

(theateropstelling)
Proeflokaal-vergaderruimte: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Pinotin zaal: 120 (normaal) / 40 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Het Wijnbouwcentrum

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur grote zaal € 250,00 per dagdeel, voor een hele dag wordt het voordeliger en ook prijsafspraken mogelijk. Luncharrangement vanaf 13,50.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja