DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5
Cultuur

De Schelleboom was vroeger een pottenbakkerij, het gebouw dateert uit de late middeleeuwen. Oosterhout was toen een van de grootste pottenbakkerscentra van Nederland, met alleen al in Oosterhout een jaarproductie van een miljoen stuks rondom 1680.

Door een activiteit te organiseren in De Schelleboom help je mee een monumentale locatie met unieke archeologische vondsten in stand te houden. De verdiensten uit activiteiten worden ingezet om de locatie te onderhouden, faciliteiten te verbeteren en het erfgoed te bewaren.

De Schelleboom biedt als theater ruimte aan cultuur en talent uit de omgeving. Twee keer een dikke plus voor CULTUUR.

'We houden de geschiedenis levend'
Oosterhout

De Schelleboom

Locatie met meerwaarde De Schelleboom in Oosterhout
Zaal theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurEntree van het theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurDoofpot vantheater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurZakelijk event bij theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurInterieur vantheater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurEntree van platte buis van theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurPlatte buis van theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurKunstwerk theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurOptreden theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurTuin van theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurZaal vanaf podium van theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuurEntree van theater de schelleboom in oosterhout met meer waarden voor cultuur

Waarom boek je theater de Schelleboom?

  • Een uniek en gezellig theater in een historisch gebouw
  • Je hebt deze locatie helemaal voor jezelf
  • Warme plek met Brabants boerderij gevoel
  • Professioneel uitgerust, voor alle soorten bijeenkomsten geschikt
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Schelleboom in Oosterhout

De Schelleboom is een uniek klein theater midden in het centrum van het gezellige Oosterhout. De Schelleboom is gevestigd in een historisch pand, dat in de late middeleeuwen dienst deed als pottenbakkerij.

Door de historie en de archeologische vondsten die in het hele theater zijn te zien, heeft de Schelleboom een heel bijzondere sfeer. Je krijgt er echt een warm Brabants boerderij gevoel van vroeger.

Vergaderen of brainstormen in De Doofpot

Even weg uit de dagelijkse kantooromgeving en ideeën genereren, plannen maken of beslissingen nemen. Aan de robuuste stamtafel in de Doofpot is plek voor 14 personen. In de warme huiskamer vol interessante snuisterijen, voelt iedereen zich direct op z’n gemak. Je zit in de erker met grote ramen, die uitkijkt op de Engelse tuin, die er in alle jaargetijden fantastisch uitziet.

Presentaties en evenementen in de Schelleboom

Met een iets groter gezelschap kun je terecht in ‘Rond de Plattebuis of in het professionele theater: De Potsemaekerij. De grote zaal is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, beamer en groot scherm zijn aanwezig. Als je dat leuk vindt dan vertellen ze iets over de bijzondere historie van het gebouw

De Schelleboom boek je exclusief

Bij De Schelleboom ben je altijd de enige gast, de ruimtes zijn exclusief voor jou beschikbaar. Midden in het centrum van Oosterhout, met een prachtige tuin en toch geheel ommuurd voor volledige privacy. Centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid in de buurt en perfecte aanrijroutes vanuit Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen.

Adresgegevens

De Schelleboom Mathildastraat a 37 4901HC Oosterhout Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit De Schelleboom

(theateropstelling)
De Doofpot: 14 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Rond de Plattebuis: 45 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Potsemaekerij: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Schelleboom

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een ruimte huur je van € 175,00 tot € 450,00 per dagdeel. Lunches en diners variëren van € 12,50 tot € 35,00 euro per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee