DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5
Cultuur, Natuur

Monte dos Três Moinhos in Santa Cruz, Portugal wil de regio waar de cultuurhistorische locatie is gevestigd op een duurzame manier revitaliseren.

Dat is hard nodig, want steeds meer bevolking trekt weg. Door klimaatverandering is het steeds moeilijker geworden om gewassen te telen in deze Portugese regio. Met de duurzaam verbouwde quinta willen ze een bijdrage leveren aan drie grote uitdagingen in de regio: verdroging, vergrijzing en verarming.  

Op de quinta Monte dos Três Moinhos wordt samengewerkt met de natuur, de biodiversiteit  is groot. Door het creëeren van werkgelegenheid en te werken met duurzame landbouw technieken, willen de eigenaren de ontwikkeling in de regio stimuleren. Dit doen ze onder meer door kennis uit Nederland in te brengen en veel samen te werken met lokale partijen.

Echt een locatie met meer waarde voor NATUUR en CULTUUR!

'De regio verder helpen met natuurinclusieve landbouw'
Santa Cruz (Portugal)

Monte dos Três Moinhos

Locatie met meerwaarde Monte dos Três Moinhos in Santa Cruz (Portugal)
Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugalLocatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_18Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_6Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_8Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_22Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_20Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_21Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_3Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_23Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_24Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_19Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_2Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_4Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_5Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_7Locatie voor meerdaagse bijeenkomsten monte dos tres moinhos in santa cruz portugal_9

Waarom boek je Monte dos Três Moinhos?

  • Duurzame ontwikkeling staat hier op 1
  • Met jouw bezoek draag je bij aan het revitaliseren van de regio;
  • Het is een bijzondere plek, midden in de natuur op het platteland van Portugal;
  • Bij deze locatie ben je er echt even helemaal uit;
  • Een meerdaagse bijeenkomst in het buitenland geeft meer verbinding.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Monte dos Três Moinhos in Santa Cruz (Portugal)

Op een stukje natuur op het Portugese platteland creëerden Hans Lodders en zijn vrouw een prachtige accommodatie voor meerdaagse bijeenkomsten. Met hun duurzaam verbouwde quinta maken zij nu echt een verschil voor de regio.

De quinta is meer dan 100 jaar oud en in originele en goede staat. Deze ligt op een landgoed van 9 hectare met bossen, fruitbomen en nog veel meer moois in de provincie Alentejo, het zuiden van Portugal.

Bijzondere sfeer van Monte dos Três Moinhos

De drie ‘Don Quichote’ windmolens uit 1753 op het landgoed gaven de naam aan de quinta. Een van de molens is zelfs nog in gebruik. De historie en de natuur er om heen geven Monte dos Três Moinhos een speciale energie. Wil je echt even los komen van dagelijkse bezigheden, dan is dit een heerlijke plek.

Faciliteiten van Monte dos Três Moinhos

Op dit moment kun je met groepen tot 8 personen logeren op de quinta, er wordt gewerkt aan uitbreiding naar 30 personen. De serre van de boerderij is een mooie plek om met groepen bij elkaar te komen. Er is een zoutwaterzwembad dat in de zomer voor de nodige verkoeling zorgt. Er kan van alles georganiseerd worden om van jouw bezoek een onvergetelijke, nuttige en verdiepende tijd te maken.

Vliegschaamte

Ze draaien er niet om heen bij  Monte dos Três Moinhos: vliegen is nog steeds de beste manier om op deze plek in Portugal te komen, het ligt vlakbij de luchthavens van Faro en Sevilla (Spanje). Duurzaam is dat natuurlijk niet. Daarom wordt elke bezoeker gecompenseerd door extra bomen te planten op het landgoed. Ter plekke kun je de resultaten hiervan met eigen ogen zien.

Adresgegevens

Monte dos Três Moinhos Rua da Cerca do Bardo Santa Cruz (Portugal) Provincie

Zaalcapaciteit Monte dos Três Moinhos

(theateropstelling)
De Markies: 40

Prijsindicatie Monte dos Três Moinhos

Zaalhuur per dagdeel € 250,-, Warme lunch vanaf 15€ p/p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee