DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
3
Natuur

De Apenheul is in 1971 opgericht, met als missie de liefde voor dieren en natuur te stimuleren. Duurzaam ondernemen zit in de genen van het natuurpark. Wereldwijd draagt de Apenheul actief bij aan natuurbehoud en natuureducatie. Ze zetten alle gasten aan tot nadenken over duurzaam gedrag en hiernaar handelen. 

Duurzame congreslocatie de St@art is gebouwd volgens de meest duurzame principes, met veel innovatieve technieken. Het is ontworpen door architectenbureau Rau en is volledig CO2 neutraal. Met technische hoogstandjes als betonkernactivering, koude-warmte wisseling en leemstuc, is De St@art een icoon voor duurzaamheid.

 

Een belevenis midden in de natuur
Apeldoorn

Apenheul

Locatie met meerwaarde Apenheul in Apeldoorn
Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam2Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam3Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam5Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam8Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam4Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam7Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam9Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam10Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam1

Waarom boek je bij de Apenheul?

  • Je draagt bij aan natuurbehoud en voorlichting over natuur
  • Zet je gasten aan het denken over duurzaam gedrag
  • Je biedt je bezoekers een unieke ervaring, midden tussen de apen
  • De Apenheul heeft veel verschillende mogelijkheden voor jouw bijeenkomst
  • Van grote meetings tot kleine gezelschappen, het kan allemaal
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Apenheul in Apeldoorn

Stel je eens voor..... jouw event midden in een natuurpark met honderden apen...... Het kan bij de Apenheul in Apeldoorn! Je bezorgt je bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. 

Spreekt tot de verbeelding

De setting is natuurlijk heel erg uniek, maar ook de faciliteiten spreken tot de verbeelding. Verspreid over het park biedt Apenheul verschillende congres- en vergaderlocaties voor groepen van 10 tot 900 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig Stat of the art middelenom jouw seminar, vergadering, training of workshop tot een succes te maken. 

 

State of the art middelen

Duurzame congreslocatie de St@art heeft een groot auditorium met state of the art audiovisuele middelen. Het gebouw beschikt daarnaast over diverse vergaderruimtes en een groot terras. Of maak gebruik van de sfeervolle Kambizuri tenten, met uitzicht op het gorilla-eiland. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien.

Natuurbeheer en biologie

Je kunt de Apenheul ook workshops, trainingen en lezingen laten verzorgen. Anders dan anders, vanuit een biologische kijk op sociaal gedrag en altijd met een vrolijke knipoog. Dineren met uitzicht op de gorilla's, een workshop menselijk gedrag bij de chimpansees of een groot congres in het auditorium, het kan allemaal bij de Apenheul. Het is zelfs een officiële trouwlocatie. 

Adresgegevens

Apenheul J.C. Wilslaan 21 7313HK Apeldoorn Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Apenheul

(theateropstelling)
Gibbon: 90 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Orang Oetan zaal : 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Gorilla: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Bonobo: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Kambizuri twee tenten : 50 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Kambizuri alle tenten: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Dajak Farm: 50 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Orang Oetang gebouw: 60 (normaal) / 22 (bij 1,5m)
Bongo Bonde: 900 (normaal) / 300 (bij 1,5m)
St@art buitenterras: 50 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
ST@art foyer 1 + 2: 300 (normaal) / 100 (bij 1,5m)
St@art auditorium: 340 (normaal) / 100 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Apenheul

n.t.b.

Opladen elektrische auto

Nee