DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
1
6
4
Mens, Natuur

Bij de Fruitproeverij werken ze samen met de natuur. Door gebruik te maken van de principes van de permacultuur wordt een natuurlijk ecosysteem gecreëerd, waardoor er voldoende natuurlijke bestrijders van ziekten en plagen zijn. Bloemen, groenten en kruiden dragen hierdoor bij aan een natuurlijk evenwicht. 

De vergaderruimte is gebouwd volgens de principes van een 'Passivhaus', een gebouw wat zeer weinig energie nodig heeft en tegelijkertijd zowel heel comfortabel als gezond is.

Er worden alleen vegetarische maaltijden geserveerd, bereid met producten van eigen land of ingekocht bij eerlijk producerende bedrijven in de buurt. Voorlichting geven over ecotuinieren doet De Fruitproeverij in workshops en rondleidingen. Echt een locatie met meer waarden voor natuur!

Ervaar de smaak van de natuur
Rijswijk (Betuwe)

De Fruitproeverij

Locatie met meerwaarde De Fruitproeverij in Rijswijk (Betuwe)
Rijswijk fruitproeverij natuur vergaderenRijswijk fruitproeverij natuur biologisch design terrasRijswijk fruitproeverij natuur biologisch designRijswijk fruitproeverij natuur biologisch design bijenRijswijk fruitproeverij natuur biologisch design eten uit eigen tuinRijswijk fruitproeverij natuur biologisch kasRijswijk fruitproeverij natuur biologisch moestuinRijswijk fruitproeverij natuur biologisch vergaderen meerwaardeRijswijk fruitproeverij natuur nieuwRijswijk fruitproeverij natuur biologisch onbespotenRijswijk fruitproeverij natuur biologischRijswijk fruitproeverij natuur biologisch bloemenRijswijk fruitproeverij natuur biologisch boomgaardRijswijk fruitproeverij natuur biologisch eigenarenRijswijk fruitproeverij natuur biologisch kwekerijRijswijk fruitproeverij natuur biologisch landgoedRijswijk fruitproeverij natuur biologisch meerwaardeRijswijk fruitproeverij natuur badkamerRijswijk fruitproeverij natuur biologisch zelfgemaaktRijswijk fruitproeverij natuur meerwaarde vergaderen overnachten

Waarom boek je Fruitproeverij?

  • je hebt de locatie altijd exclusief
  • kleinschalig en persoonlijke aandacht
  • weg van alle hectiek, veel buiten mogelijk
  • als je van ecotuinieren houdt word je hier heel gelukkig
  • top duurzaamheid in gebouw en catering
  • fruit proeven is inclusief
  • speciale catering voor mensen met allergien en dieetwensen
  • basic overnachtingsmogelijkheden
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Fruitproeverij in Rijswijk (Betuwe)

Een vergadering in de buitenlucht, een workshop, een heisessie, training, brainstorm of project start-up. Dat kan allemaal bij de Fruitproeverij, gelegen tussen Rijswijk en Ravenswaaij in de Betuwe. Deze kleinschalige locatie beschikt over een apart gebouw dat heel geschikt is voor bijeenkomsten.

Kleinschalige duurzame locatie Fruitproeverij

Het tuinhuis in combinatie met de twee grotere ruimtes in het hoofdgebouw en overnachtingsmogelijkheden maken het heel geschikt voor twee- of meerdaagse trainingen met een groep van 10-15 mensen. Je kunt daarbij gebruik maken van een groot gemeubileerd terras, schitterend gelegen met uitzicht op de boomgaarden en bos. Er wordt regelmatig buiten vergaderd!

Fruit proeven

Wil je er tijdens je meeting bij de Fruitproeverij even tussenuit, dan zijn er tal van mogelijkheden. Van teambuildingsactiviteiten tot rondleidingen en (creatieve) workshops. Fruit proeven is -logisch toch?- altijd bij je arrangement inbegrepen en je kunt als je dat wilt naar huis met een zelf geplukt veldboeket. 

Biologisch en vegetarisch 

In de keuken van de Fruitproeverij wordt met veel plezier en passie gewerkt met produkten van het eigen bedrijf. Lunch en diner zijn altijd biologisch en vegetarisch en er kan met alle dieetwensen rekening worden gehouden. 

Passivhaus van de Fruitproeverij

Het vergadergebouw, dat je altijd exclusief tot je beschikking hebt, voldoet aan de hoge eisen van een Passivhaus. Het is extreem goed geïsoleerd, warmte wordt teruggewonnen uit ventilatielucht. Indien nodig zorgt een kleine warmtepomp voor de verwarming. De ligging en de afwerking maken het tot een unieke locatie.

Logeren bij de Fruitproeverij

Je kunt ook blijven dineren én logeren bij de Fruitproeverij. De kamers zijn niet superchique, maar wel heel gezellig! Ook hiervoor geldt dat je de enige gast bent en alle aandacht van de eigenaren van de Fruitproeverij voor jou en de groep is.

Adresgegevens

De Fruitproeverij Zandbergseweg A 7 4023CC Rijswijk (Betuwe) Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit De Fruitproeverij

(theateropstelling)
Derde ruimte: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Tweede ruimte: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Vergaderruimte Passivhaus: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Fruitproeverij

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Huur ruimte: 40,00 per persoon, met een maximum van 280,00 per dag. Vergaderarrangement (incl. lunch en fruit plukken) 30,00 per persoon.

Bijzonderheden

Je bent altijd de enige huurder. Privacy en rust zijn hiermee gewaarborgd. Overnachtingsmogelijkheden: In de zomertijd zijn er 8 aparte slaapkamers, in de winter 7. In totaal kunnen er 12-13 personen overnachten.

Opladen elektrische auto

Ja