DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Natuur

Eerst was er de Perenboom. Die staat er al tachtig jaar. Ernaast is nu een duurzaam gebouw neergezet, met veel hout gebouwd. Rondom is een parkachtige tuin aangelegd. Dat alles samen is de Ondernemershoeve.

Het is de missie van de Ondernemershoeve om gasten te inspireren, motiveren en te helpen groeien in hun werk en ondernemerschap. Letterlijk ruimte bieden, maar dan wel in balans met de omgeving. Alles wat je eet en drinkt komt uit de Betuwe en past in de regionale cultuur. 

Meer waarde voor NATUUR!

'De Betuwse lucht haalt het beste in je naar boven'
Opheusden

De Ondernemershoeve

Locatie met meerwaarde De Ondernemershoeve in Opheusden
Ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuweDe ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuweDe ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_9De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_2De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_4De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_5De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_15De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_8Ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_3De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_6De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_13De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_7Ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_2De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_10De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_12De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_14De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_16De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_17De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_18De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_19De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_20De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_3De ondernemershoeve in opheusden meerwaarde voor natuur in de betuwe_11

Waarom boek je de Ondernemershoeve?

  • Hier heb je de ruimte, binnen en buiten;
  • Het prachtige duurzame gebouw, met een huiselijke uitstraling;
  • Goed bereikbaar in het midden van Nederland;
  • Vergaderen in het groen;
  • Je kunt heel veel leuke activiteiten ondernemen tijdens of na je meeting.
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Ondernemershoeve in Opheusden

De Ondernemershoeve is een sfeervolle locatie voor zakelijke vergaderingen, trainingen en inspiratiesessies tot zestig personen, landelijk gelegen in het hart van de Betuwe.

De vergader- en trainingslocatie bevindt zich op een ruim, landelijk ingericht perceel met veel groen. Een Betuwse plek voor ondernemers en werknemers die op een natuurlijke manier willen groeien. Precies dat is de missie van de eigenaren van de hoeve. Deze plek biedt daarvoor van nature lucht en ruimte.

Verschillende ruimtes bij de Ondernemershoeve

De vergaderzalen zijn prachtig afgewerkt en licht. De sfeer is modern en huiselijk. Er zijn verschillende ruimtes met diverse afmetingen, geschikt voor groepen van tien tot zestig personen.

Veel te doen bij de Ondernemershoeve

De Ondernemershoeve biedt tal van activiteiten in de omgeving aan als onderdeel van je bijeenkomst. Als je wilt, kun je jouw event aankleden met een sportief, cultureel of culinair arrangement op het prachtige terrein of in de nabije omgeving.

Uitstekende bereikbaarheid

De Ondernemershoeve is goed bereikbaar. Vanuit het Noorden rijd je je auto op de pont om de Rijn over te steken. In het voorjaar geniet je er van de bloesem in de fruitboomgaarden en in het najaar van de herfstkleuren. Hier komt het begrip ‘lokaal’ tot leven. Alles wat je eet en drinkt komt uit de Betuwe en past in de regionale cultuur. 

 

Adresgegevens

De Ondernemershoeve Tielsestraat 110 4043JT Opheusden Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit De Ondernemershoeve

(theateropstelling)
De Hooiberg: 8
Het Braamlokaal: 10
De Pruimkamer: 25
De Appelzaal: 60

Prijsindicatie De Ondernemershoeve

De grootste zaal boek je voor 550 euro per dagdeel, een luncharrangement is er voor 24.50 pp.

Bijzonderheden

Wil je er een meerdaagse meeting van maken, dan regelt de Ondernemershove overnachtingen voor jullie gezelschap bij het Fruitparkhotel in Ochten. Een heerlijk hotel waar jullie kunnen ontspannen na een dag hard werken.

Opladen elektrische auto

Ja