DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Cultuur, Natuur

Hoeve Sparrendam in Hoevelaken is een van de locaties van Next Venue, die maatschappelijk verantwoord ondernemen integraal in de bedrijfsvoering heeft verweven. De eventlocaties zijn veelal gevestigd in herbestemde panden.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt. De inrichting van Hoeve Sparrendam is deels circulair. Al het eten komt van bedrijven uit de regio en wordt op maat ingekocht. Is er toch wat over, dan gaat dit in de biovergister.

En is het echt te koud buiten, dan is het niet duurzaam om de hoeve voor een event te verwarmen. Om die reden zijn ze in de winter even gesloten.

'Authentieke, monumentale eventlocatie tussen de weilanden'
Hoevelaken

Hoeve Sparrendam

Locatie met meerwaarde Hoeve Sparrendam in Hoevelaken
Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_7Hoeve sparrendam hoevelaken midden tussen de weilandenHoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_6Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_9Hoeve sparrendam hoevelaken midden tussen de weilanden_2Hoeve sparrendam hoevelaken midden tussen de weilanden_3Hoeve sparrendam hoevelaken midden tussen de weilanden_4Hoeve sparrendam hoevelaken midden tussen de weilanden_5Hoeve sparrendam hoevelaken midden tussen de weilanden_6Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_3Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_4Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_5Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuurHoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_8Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_2Hoeve sparrendam in hoevelaken locatie met meerwaarde voor natuur_10

Waarom boek je Hoeve Sparrendam in Hoevelaken?

  • Authentieke sfeervolle hoeve, die je helemaal voor jezelf hebt
  • Vanwege de duurzame bedrijfsvoering
  • Centraal gelegen in Nederland
  • Vanwege de prachtige ligging, tussen weilanden en boomgaarden
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Hoeve Sparrendam in Hoevelaken

Hoeve Sparrendam ligt midden tussen de weilanden en boomgaarden. Alsof je terug in de tijd gaat bij deze authentieke en monumentale hoeve. Heel rustig gelegen maar wel in midden Nederland, dus ideaal voor jouw bedrijfsevent of feest.

Je hebt hier bovendien alle rust en ruimte en geen directe buren. Rondom de hoeve zijn twee gezellige terrassen. Zet lekker de deuren open en maak er een mooi buitenevent van! Maar binnen blijven is zeker geen straf. De hoeve is een lichte en authentieke ruimte en de Burcht is heel bijzonder.  Je mag tot 1 uur in de nacht doorfeesten.

Supersfeervol bij Hoeve Sparrendam

De hoeve heeft een landelijk interieur. Deels ingericht met hergebruikte materialen en de originele stijlkenmerken maken de rest van de sfeer. De Burcht is met de mooie gewelven echt een bijzondere ruimte. Met de gotische vensterramen en een historische uitstraling leent deze zich perfect voor workshops of presentaties.

Zalen en subruimtes van Hoeve Sparrendam in Hoevelaken

Hoeve Sparrendam is geschikt voor gezelschappen tot 350 personen. Je kunt de locatie ook verdelen in kleinere ruimtes. Handig als je meerdere programmaonderdelen tegelijkertijd wilt laten plaatsvinden.

Lekker naar buiten!

Een ontspannen netwerkborrel op het terras of onder de luxe stretchtent. Een informele barbecue of een outdoor diner tussen de fruitbomen. Teambuildingsactiviteiten in de landelijke omgeving. Hoeve Sparrendam biedt ook tal van outdoor mogelijkheden. Hoeve Sparrendam verzorgt het graag allemaal voor je: workshops, activiteiten, technische faciliteiten en heerlijke catering van boeren uit de buurt.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Hoeve Sparrendam ligt dicht bij Amersfoort op enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28. Er is ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid bij de hoeve.

Adresgegevens

Hoeve Sparrendam Veenwal 6 3871KG Hoevelaken Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Hoeve Sparrendam

(theateropstelling)
De Hoeve: 250
De Burcht: 100
Strechtent: 100
Terras: 100

Prijsindicatie Hoeve Sparrendam

Prijs op aanvraag

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee