DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5
Natuur

Van Rossum is geboren en getogen in Hollands Groene Hart. De liefde voor de natuur zit in zijn genen.

Het stadshotel en het café - restaurant zijn gevestigd in het Arsenaal uit 1762. In 2013 is dit rijksmonument zorgvuldig gerestaureerd een duurzaam verbouwd.

Het meest zichtbaar is de visie van Van Rossum op hun eigen ecologische boerderij, die het hotel voorziet van (h)eerlijke producten. Op de Van Rossum Boerderij worden gewassen verbouwd volgens het Permacultuur-principe. Permacultuur is een wetenschap voor het ontwerpen van de leefomgeving op een manier die ecologisch en economisch stabiel is. Het natuurlijke ecosysteem geeft hierbij het goede voorbeeld.

Een dikke plus voor NATUUR!

‘Recycling is geen nieuwe vinding, maar zo oud als moeder aarde’
Woerden

Van Rossum Stadshotel

Locatie met meerwaarde Van Rossum Stadshotel in Woerden
Stadshotel woerden duurzaambiologisch atriumStadshotel woerden duurzaam biologisch vergaderenStadshotel woerden duurzaam biologisch lokale teeltStadshotel woerden duurzaam biologisch gezelligStadshotel woerden duurzaambiologisch hotelkamerStadshotel woerden duurzaam biologisch balkonStadshotel woerden duurzaam biologisch executive suiteStadshotel woerden duurzaam biologisch vers etenStadshotel woerden duurzaam biologisch keukenStadshotel woerden duurzaam biologisch overzichtStadshotel woerden duurzaam biologisch terrasStadshotel woerden duurzaam biologisch vergaderruimteStadshotel woerden duurzaam biologisch vers ontbijtStadshotel woerden duurzaambiologisch cafe

Waarom boek je Van Rossum Stadshotel?

  • Circulair ondernemen staat hier hoog in het vaandel
  • Pure, eerlijke gerechten
  • Vergaderen in een huiselijke, representatieve studio
  • Intiem boutique hotel met een warme sfeer
  • Middenin de historische binnenstad van Woerden
  • Centraal in het midden van het land en Het Groene Hart van Holland
  • Gevestigd in een robuust rijksmonument
  • Persoonlijke aandacht, buitengewoon comfortabel
  • Prachtige hotelsuites met weldadige bedden
  • Zeer tevreden gasten, Van Rossum won de 2019 Travellers’ choice Award van Tripadvisor in de categorie kleine hotels
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Van Rossum Stadshotel in Woerden

Van Rossum stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust rijksmonument in het historische stadshart van Woerden. In dit intieme boutique hotel (25 suites) word je helemaal in de watten gelegd. Niet in de laatste plaats vanwege de weldadige bedden, het uitgebreide keuze-ontbijt en de hartverwarmende service.

Genereuze gastvrijheid

In de wijde omtrek is Van Rossum ‘the place to be’, een plek waar je zijn moet. De familie Van Rossum verwelkomt jou en je gezelschap hartelijk. Het warme interieur omarmt je zodra je binnenkomt en je voelt je meteen op je gemak. In de grote open keuken, naar New Yorks voorbeeld, zie je de koks aan het werk met de verse, pure eerlijke producten van de eigen ecologische boerderij.

Vergaderhuis ‘voor goede zaken’

Van Rossum heeft nergens op bezuinigd bij het inrichten van zijn luxe vergaderhuis in het historische hart van Woerden. Een huiselijke, representatieve studio met grote keuken en dakterras. Een top koffiemachine met verse bonen, een uitgebreid assortiment gekoelde dranken en een keur aan versnaperingen. De perfecte entourage voor een inspirerend werkoverleg, een professionele presentatie, een creatieve brainstormsessie. Capaciteit 20 personen.

Gastronomisch Van Rossum

Voor iedereen die houdt van gezelligheid, streekproducten en pure lekkernijen ben je hier aan het juiste adres. Veel producten zijn afkomstig van de eigen boerderij, waar biologisch wordt geteeld. Ook vergaderende gezelschappen kunnen rekenen op verwennerij uit de keuken.

Adresgegevens

Van Rossum Stadshotel Meulmansweg M 33 3441AT Woerden Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Van Rossum Stadshotel

(theateropstelling)
Vergaderruimte: 20 (normaal) / 8 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Van Rossum Stadshotel

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Vergaderruimte huur €325 dagdeel, vergaderarrangement vanaf 12,50 per halve dag.

Opladen elektrische auto

Ja