DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Natuur

De agrofoodsector staat grote wereldwijde uitdagingen. Denk aan klimaatverandering, behoud van natuur en biodiversiteit en water.

Omnia in Wageningen biedt ruimte voor het uitwisselen van ideeën en meningen over deze vraagstukken, vanuit verschillende invalshoeken en disciplines. Ruimte voor een diepgaand en open gesprek met partners, stakeholders en samenleving. Door samen in gesprek te gaan, komen we tot oplossingen.

Omnia is gasvrij en alle elektriciteit is groen en CO2 neutraal. Het dak van Omnia is volledig bedekt met sedum en de omliggende natte natuurtuin draagt bij aan biodiversiteit op Wageningen Campus. Dat maakt Omnia een zeer duurzame locatie.

In het restaurant wordt het ´eten van de toekomst´ geserveerd. Wat de omliggende start-up foodbedrijven net hebben ontwikkeld, ligt bij jou op het bord.

'Ruimte voor het gesprek over wereldwijde vraagstukken'
Wageningen

Omnia

Locatie met meerwaarde Omnia in Wageningen
Omnia in gebruik in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur gpOmnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_11Omnia in gebruik in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur uitgesproken gastenOmnia in gebruik in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuurOmnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_7Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_12Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_4Omnia in gebruik 2 in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuurOmnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_5Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_9Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuurOmnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_2Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_3Omnia in gebruik 3 in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuurOmnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_8Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_10Omnia in wageningen moderne duurzame eventlocatie natuur_6

Waarom boek je Omnia

  • Je organiseert een event over de uitdagingen op het gebied van voedsel, natuur en landbouw
  • Je wil een locatie met een open en supermoderne uitstraling
  • Je zoekt een natuurinclusieve en duurzame locatie
  • Je zoekt een locatie die de dialoog faciliteert
  • Bijzondere en uitstekende catering en goede bereikbaarheid
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Omnia in Wageningen

Omnia is het prachtige nieuwe congres- en vergadercentrum van Wageningen University & Research. Het is gebouwd voor dialoog en heeft een geweldige sfeer en duurzame uitstraling. Je vindt er een prachtige grote zaal voor symposia en congressen, maar ook tal van vergaderruimtes en een gezellig clubrestaurant.

Het gebouw staat aan de rand van de Wageningen Campus, in het hart van FoodValley. Door het open en transparante karakter geeft het een ruimtelijk gevoel en je hebt overal prachtig uitzicht over de omgeving.

Omnia voor dialoog

In Omnia vinden veel promoties en inauguraties plaats waar nieuwe wetenschappelijke inzichten en bevindingen worden gedeeld. Maar het prachtige centrum is ook beschikbaar voor events van bedrijven die zich bezig houden met de uitdagingen op het gebied van voedsel, natuur en landbouw. Je kunt er terecht voor symposia, congressen, debatten, rondetafelgesprekken, promoties, workshops en ontvangsten.

Open gesprek in Omnia Wageningen

De opstelling in de zalen is gericht op het voeren van een gelijkwaardig, open gesprek. Zo heeft de zaal Spectrum bijvoorbeeld een ronde tafel en kunnen alle ruimtes naar wens worden ingericht. Ben je op zoek naar een wetenschappelijke spreker, dan kan Omnia (als onderdeel van Wageningen University & Resaerch) hierbij helpen.

Proef hoe lekker de toekomst smaakt

Voor de ontvangst van gasten en delegaties zijn kleine, rustige ruimtes beschikbaar waar lunches en diners kunnen worden geserveerd. Ook zijn er grotere zalen met ruim omgezette foyer zones en een uniek restaurant, Faculty Club Novum.
Omnia werkt samen met Hutten catering. Zij koken vanuit het Eat Lancet principe, wat betekend dat in de gerechten producten
worden gebruikt die goed zijn voor mens én planeet. Gezonde en échte voeding, met de juiste verhouding tussen koolhydraten, groente en (dierlijke) proteïne. Alle bereidingen en ingrediënten worden zelf bedacht en gemaakt.
Daarbij is voedselverspilling een belangrijk thema in de keuken van het Hutten Omnia team. De visie op gezond eten en het beperken van voedselverspilling deelt Hutten catering met Wageningen University. De nieuwste inzichten en innovatieve startups zijn op de campus binnen handbereik. 

Techniek en bereikbaarheid Omnia Wageningen

Ominia is geopend in 2022 en beschikt over de nieuwste techniek. In alle zalen is alle techniek die je wenst aanwezig, ook voor het streamen of faciliteren van online of hybride bijeenkomsten.

Wageningen ligt centraal in het land. Omdat het op de campus ligt, is het goed aangesloten op het openbaar vervoer. Desgewenst kan parkeerruimte worden geregeld in een van de nabij gelegen parkeergarages.
  

Adresgegevens

Omnia Hoge Steeg 2 6708PH Wageningen Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Omnia

(theateropstelling)
Podium: 270
Auditorium: 110
Momentum: 90
Quantum 1: 30
Quantum 2: 30
Quantum 3: 30
Quantum 4: 30
Spectrum: 20

Prijsindicatie Omnia

De grote zaal huur je voor € 3.500 per dag, kleinere zalen al vanaf € 450. Lunch is er vanaf € 14,95.

Bijzonderheden

Omnia is er voor evenementen, dialogen en conferenties waarbij onderlinge interactie plaats kan vinden rondom uitdagingen op het gebied van voedsel, natuur en landbouw.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja