DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Cultuur

LIEF Amsterdam dreigde haar clubfunctie te verliezen. Heel erg zonde, want zo verdwijnt er steeds meer nachtcultuur uit Amsterdam.

Door de locatie aan te bieden aan de zakelijke markt, blijft deze eigenzinnige uitgaanslocatie aan de rand van de stad voor het publiek behouden.

Maar niet alleen dat, ook is LIEF Amsterdam een vrijplaats voor alle zichzelf vernieuwende bedrijven. Een soort Impacthub dus.

Buiten vind je kleurrijke containers met ateliers waar moderne kunstenaars zich naar de bezoekers kunnen uiten.

Drie maal PLUS voor cultuur!

'Culturele vrijplaats en creatieve hotspot voor de zakelijke markt'
Amsterdam

Lief Amsterdam

Locatie met meerwaarde Lief Amsterdam in Amsterdam
Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke eventLief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_14Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_5Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_13Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_2Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_3Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_6Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_7Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_8Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_9Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_10Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_11Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_12Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_15Lief in amsterdam superleuke festivallocatie voor je zakelijke event_16Lief amsterdam festivallocatie meerwaarde cultuurLief amsterdam festivallocatie meerwaarde cultuur_8

Waarom boek je Lief Amsterdam?

  • Je helpt mee deze culturele hotspot en club te behouden voor Amsterdam.
  • Organiseer buiten een groot event. Mocht het weer tegen zitten, dan kun je gewoon naar binnen: plek genoeg!
  • Verras je gasten met deze eigenzinnige en rebelse plek.
  • Beschik over de modernste techniek en lichtkunst.
  • Serveer je gasten de heerlijkste (duurzame) hapjes!
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Lief Amsterdam in Amsterdam

LIEF Amsterdam is dé nieuwste rauwe, eigenzinnige, hotspot van Amsterdam. Deze eventlocatie is een vrijplaats voor bedrijven, overheden, verenigingen en vrijbuiters. Dagelijks transformeert de locatie van een festival, kick-off, bedrijfsevent tot een congres.

Eigenzinnig en rebels met de meest moderne techniek en infra. 2000 m2 Courtyard om buiten te spelen en 1500 overdekte vierkante meters voor presentaties, break-outs of een dampend feest. En dat met vrij parkeren rondom en op loopafstand van Station Sloterdijk met trein, metro en P R.

In de industriële en authentieke busremises, grenzend aan het buitenterrein (The Courtyard), vind je naast de twee grote zalen The Main en The Pit ook een aantal break-outs The Red, The Arch & The Gold. Time to discover!

The Arch

Onze entree is de eerste unieke experience voor gasten. Dit pronkstuk laat je eerst in de spiegel kijken, voordat je binnenstapt. Een lichtkunstwerk, helikopter(!) zijn de start voor another day off the office.

The Courtyard

De buiten area van LIEF Amsterdam is spannend, edgy en urban. Omringd door artwork en lichtkunst waan je je, door het vele groen, in een oase van de stad. Met 2000 m2 buitenterrein biedt LIEF Amsterdam een turn-key eventterrein voor 1500 personen. En regent het? Dan gaan we binnen verder in The Main.

The Main

Fris, imposant en industrieel schetsen treffend onvergelijkbare sfeer van The Main. Sla je de knalrode 5 meter hoge garagedeuren naar buiten open, dan verbind je in een splitsecond The Main met het buitenterrein The Courtyard. The Main is geschikt voor 700 seats plenair, 400 man sit-down diner en 1500 feestende gasten.

The Pit

Deze voormalige werkplaats is de perfecte plek voor 200 personen diner/congres of een feest voor 500 personen. In combinatie met The Main is dit het perfecte horecaplein of 2e zaal. Ook in The Pit sla je de stalen deuren open om een perfecte combi van binnen en buiten te ervaren.

LIEF Amsterdam – Hoe kom je d’r dan?

LIEF Amsterdam bevindt zich aan de buitenzijde van Amsterdam-West op loopafstand van metro en treinstation Sloterdijk. Je vindt gratis parkeermogelijkheden rondom de locatie, daarnaast verzorgt LIEF Amsterdam bij events pendel vanaf Sloterdijk. In 3 minuten bent u dan van Sloterdijk bij de entree van LIEF Amsterdam

Adresgegevens

Lief Amsterdam Basisweg 63 1043AN Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Lief Amsterdam

(theateropstelling)
Main Inside: 650
Chill Out: 280
Festival Area: 1000
Outside - The Courtyard: 1000

Prijsindicatie Lief Amsterdam

Prijzen op aanvraag

Opladen elektrische auto

Nee