DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Cultuur

HoogtIJ verhuurt haar bijzondere plek voor 70% van de tijd voor zakelijke evenementen, om er voor 30% ruimte te kunnen geven aan cultuur waarop niets verdiend wordt of zelfs geld toegelegd.

Het gaat meestal om muziek: optredens van beginnende artiesten, kleine intieme concerten met een groots uitzicht. Echt een dikke plus voor cultuur!

'We geven een podium aan Amsterdamse artiesten, muziek en kleinkunst'
Amsterdam

HoogtIJ

Locatie met meerwaarde HoogtIJ in Amsterdam
Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuurHoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_2Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_3Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_4Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_5Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_8Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_9Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_10Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_11Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_12Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_13Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_14Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_7Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_15Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_16Hoogtij in amsterdam noord locatie met meerwaarde voor cultuur_6Amsterdam hoogtij ndsm werf mvo kas op dak eten mjamAmsterdam hoogtij ndsm werf mvo kas op dak eten mjammmAmsterdam hoogtij ndsm werf mvo kas op dak toren en regenboogvlag

Waarom boek je HoogtIJ?

  • prachtig uitzicht op Amsterdam en het IJ
  • de kas op het dak is all weather proof
  • bij mooi weer kun je gebruik maken van het dakterras
  • artistieke vibe, van alles maken ze een beleving
  • het eten is van bijzondere kwaliteit
  • goed bereikbaar met de auto en met de Noord-Zuid lijn (metro)
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde HoogtIJ in Amsterdam

HoogtIJ wordt geëxploiteerd door De Artiesten, een netwerk van creatieve chaoten, sublieme ontwerpers en verrassende acts. Deze locatie in Amsterdam Noord is een van hun ‘secret venues’. Een geweldig plekje, alleen al voor het uitzicht moet je hier een keer naar toe.

Op het dak van een gebouw dat allerlei kleine ondernemers huisvest staat een kas, mét daaraan een dakterras. De kas kun je zo goed als helemaal zelf indelen voor je event. In restaurantsetting, of juist met een podium en theaterzaal. Op het dakterras is er regelmatig een pop-up restaurant. Hadden we al gezegd dat het uitzicht over het IJ prachtig is?

Bijzondere momenten bij HoogtIJ

En dan is er natuurlijk... tja hoe zullen we dat noemen... een cilindervormige toren die geïnspireerd is op een boei. Voor mensen zonder hoogtevrees is de klim een must. Je kunt dit aparte oranje 'bijgebouwtje' gebruiken voor climax in je event (denk aan een lancering, of een productpresentatie), of als breakoutroom. Je kunt er met ongeveer 20 mensen in.

De concepten van De Artiesen en HoogtIJ

Door de concepten van De Artiesten kun je er op rekenen dat je fantasie ook in de realiteit wordt vertaald. Jouw bijeenkomst wordt op een smakelijke en creatieve wijze ingevuld. Dat doen ze met behulp van de beste chef koks van Nederland en de meest creatieve mensen uit het theatervak. De mix van deze twee disciplines vormt het hart van De Artiesten en het uiteindelijke succes van jouw bijeenkomst. Het HoogtIJ is er de magnifieke omlijsting van.

HoogtIJ is een beleving

Deze locatie is lekker 'out of the box'. Op een plek in Amsterdam die nu nog als vrij onontgonnen bekend staat (Noord). GRatis parkeren kan worden geregeld.

 

Adresgegevens

HoogtIJ Johan van Hasseltweg 39 1021KN Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit HoogtIJ

(theateropstelling)
Kas: 70 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Gym: 120
Boei: 20

Prijsindicatie HoogtIJ

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijzen op aanvraag.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja