DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0
Cultuur

Fier Bussum maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Van de vijf forten die in die periode voor de vesting van Naarden zijn gebouwd, is Fort Werk IV , ofwel Fier Bussum, als enige overgebleven.

Het prachtige culturele erfgoed van Fort Werk IV wordt in stand gehouden door stichting Fort Werk IV. De huurinkomsten uit de exploitatie van Fier Bussum zijn de enige vorm van inkomsten voor deze stichting die de gebouwen en de terreinen in beheer heeft. Zo draagt je met elke boeking in Fier Bussum een steentje bij aan een uniek cultureel erfgoed.

'Een historisch fort, helemaal voor jezelf'
Bussum

Fier Bussum

Locatie met meerwaarde Fier Bussum in Bussum
Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuurFier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur hekFier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _2Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _14Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _13Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _10Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _5Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _6Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _12Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _7Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _8Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _11Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _9Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _3Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _15Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _16Fier in bussum locatie met meerwaarde voor cultuur _4

Waarom boek je Fier Bussum

  • De unieke historische setting
  • De rust en uitstraling, je bent er echt helemaal uit
  • Je hebt de locatie helemaal voor jezelf
  • Je draagt bij aan het in stand houden van cultuurhistorie
  • Fier Bussum biedt verschillende sfeervolle ruimtes en heeft een groot buitenterrein
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Fier Bussum in Bussum

Het lijkt wel een sprookje. Het ene moment sta je nog in een woonwijk in Bussum. Maar wanneer je door het smeedijzeren hek gaat, sta je ineens midden in een oase van rust en natuur. Je bent op een historische plek. Het Fort Fier Bussum is een rijksmonument en kandidaat voor de UNESCO Werelderfgoed lijst én evenementenlocatie.

Deze grote buitenlocatie heb je helemaal exclusief voor jezelf. Omdat het zowel buiten als binnen heel veel verschillende ruimtes heeft, kun je alle kanten op. Fier Bussum staat voor maatwerk, originaliteit en de persoonlijke touch.

Vergaderen tussen de schietgaten bij Fier Bussum

Ben je op zoek naar een echt unieke locatie voor een vergadering, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst? Bij Fier Bussum lijkt het kantoor heel ver weg! Van teambuilding tot inspirerende vergadering of heisessie, bij Fier Bussum denken ze mee over de beste invulling. Met een groot gezelschap kun je terecht in de oude Artillerieloods, wil je het wat intiemer dan kun je terecht in de Kazematten.

Buiten is het nieuwe binnen

Fier Bussum is een prachtige buitenlocatie voor je vergadering, personeelsfeest of andere zakelijke bijeenkomst. Of wil je graag de hele dag naar buiten met je evenement en daarbij ook teambuilding laten terugkomen? Dat kan! In samenwerking met Fortevenementen organiseert Fier Bussum verschillende activiteiten om de band met je collega’s te versterken. Zit het weer even niet mee, dan is er altijd een plek om te schuilen.

Eten uit de streek bij Fier Bussum

Een heerlijke barbecue of toch een walking dinner als afsluiting van je bijeenkomst? De chef-koks van Fier Bussum denken graag met je mee. Net als bij zusterbedrijf Spant is de standaard verhouding vlees/vega 30/70. En de ingrediënten hiervoor halen ze zo veel mogelijk uit de buurt!

Adresgegevens

Fier Bussum Doctor Abraham Kuyperlaan a 1 1402SB Bussum Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Fier Bussum

(theateropstelling)
Tuin : 300 (normaal) / 300 (bij 1,5m)
Kazematten: 30 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
De Poterne: 120 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
De Loods: 120 (normaal) / 50 (bij 1,5m)
Safari strechtent (buiten): 150 (normaal) / 70 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Fier Bussum

Je huurt het hele fort afhankelijk van het seizoen en de dag voor 1000 tot 2000 euro per dag, diner vanaf 29,50 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee