DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
6

Een persoonlijke touch op je event? Boek een van deze MENS locaties

Inspiratie

Voor grote zakelijke evenementen wordt er vaak ruimhartig in geïnvesteerd: de persoonlijke touch. Elk evenement knapt op van aandacht en warmte, de menselijke maat.

Maar voor je het weet komt er een hele organisatie en een sloot geld aan te pas om die sfeer te creëren. Terwijl je ook eenvoudigweg voor een locatie kunt kiezen die dit van nature in zich heeft. Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je deze locaties onder de noemer 'MENS'.

Warm gevoel

Een locatie die is opgericht om iets goeds te doen voor mensen verspreidt warmte als een houtkachel. Vanaf het moment van binnenkomst zullen je gasten zich eraan warmen. De werkleiding en begeleiders doen hun werk vaak met zoveel toewijding en energie, dat die fijne flow overslaat op alles en iedereen tijdens een evenement. 

Verwachtingen management 

Een leerling moet fouten maken om te leren, in de sociale werkvoorziening zijn meer medewerkers nodig om een evenement rond te zetten, de medewerker met een autistische beperking zal de gast misschien niet aankijken.
Verwachten je gasten het hoge niveau van de hospitality-branche, dan leidt dit gemakkelijk tot gemopper. Ruim daarom aan het begin van je evenement even ruimte in voor een korte introductie door je locatie. Zij kunnen vertellen wat de ontstaansgrond is en waar ze aan werken met hun medewerkers of leerlingen. Wedden dat je publiek smelt?

Locaties die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleiden

Deze locaties zijn ontstaan om jongeren een opleiding te kunnen geven. Zoals Spelderholt waar jongeren met een verstandelijke beperking worden opgeleid voor werk in de horeca. Of The Colour Kitchen waar jongeren uit een kwetsbare positie hun mbo niveau 2 horeca diploma halen. Bij Better Meetings worden leerlingen uit het speciaal onderwijs intern opgeleid in de keuken, tot ze het voor hen hoogst haalbare diploma hebben.

Locaties die dagbesteding of beschermd werk bieden 

Een beschermde werkplek is niet zo gemakkelijk te vinden. Toch biedt een behoorlijk aantal locaties werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast de reguliere arbeidskrachten. Gewoon, omdat het kan. Bij Art Centre DelftHet Wijnbouwcentrum, Rozet en Kontakt der Kontinenten zijn mensen in dienst die nu anders waarschijnlijk thuis op de bank hadden gezeten.

Het 50|50 Hotel Belmont is een initiatief van het Leger des Heils en staat voor samenwerking. Jaarlijks vinden hier ongeveer honderd mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt inspirerend werk in een begeleide omgeving.

Bij Hofclub Werken en Vergaderen wordt de ontvangst, catering en schoonmaak van je evenement of vergadering verzorgd door mensen die aangewezen zijn op beschut werk, of die na een moeilijke periode in hun leven weer stappen richting de arbeidsmarkt zetten. Herberg Welgelegen biedt dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten. 

Een categorie apart is Meeters. Dit is een Sociale Werkvoorziening en hun doel is duurzaam werk bieden aan mensen met een beperking. Bij het hosten van bijeenkomsten werkt een reguliere kracht standaard samen met een medewerker met een beperking. 

Bekijk hieronder al onze MENS locaties.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.