DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5

Klein maar fijn, ontdek deze verborgen pareltjes

De meeste mensen vinden het fijn als een locatie exclusief voor je eigen event geboekt kan worden. Geen storende geluiden van andere meetings, bezoekers die door elkaar lopen, mensen die eindeloos zoeken naar de juiste ruimte. Het gevoel dat het die dag echt alleen maar over jullie event gaat, is gewoon een heerlijke luxe.

Kleine locaties kunnen die exclusieve aandacht bieden. Als er al een ander gezelschap is, dan in elk geval geen megagrote groep. Klein - maar fijn, willen we maar zeggen.

Ze zijn wel wat minder bekend, want door hun bescheiden omvang kunnen ze doorgaans minder investeren in marketing. Daarom deze week de spotlights op een aantal kleinere eventlocaties.  Deze locaties zijn groots in hun intimiteit:

Hoogtij

Door het fantastische uitzicht heb je het gevoel dat de hele wereld voor je open ligt, toch ben je op deze plek vooral fijn onder elkaar. De aller intiemste ruimte van Hoogtij in Amsterdam is de oranje toren. Daar kun je met 10 mensen in, maar dan moeten ze alle 10 geen hoogtevrees hebben. Zie je een tochtje omhoog over de open wenteltrap met je gezelschap niet zitten, niet getreurd. Genieten van de skyline van Amsterdam doe je ook vanaf het dakterras, de dakkas of het daktheater van Hoogtij. Eventrooms with a view… De inrichting is hier uniek. Ruimte ‘de gym’ is een remake van je oude gymlokaal. Maar dan upcycled. Dit alles vind je op het dak van een hoog kantoorgebouw in Amsterdam Noord. Je kijkt niet alleen uit over de stad maar ook over het IJ. Voel je de bries al langs je gezicht strijken terwijl je met je collega’s op het dakterras proost op een geslaagde dag?

Tuinhotel Tralala

Tuinhotel Tralala in Vinkeveen brengt mensen in een oogwenk terug naar hun jeugd. Je vindt er zorgeloosheid, zon, water, speelsheid, bootjes, menselijkheid, bloemenpracht en caravans in alle kleuren. Deze plek aan de Vinkeveense plassen is een verzameling van alles waar mensen gelukkig van worden. Er is een heerlijke cult style ingerichte eventruimte voor ongeveer 25 mensen in theateropstelling. Er zijn 20 caravans/huisjes met ieder een tweepersoons slaapplek. Zullen jullie gewoon niet het hele Tuinhotel afhuren? Wat denk je? Een boot huren en over de plas varen hoort er dan natuurlijk wel bij, net als een ouderwets kampvuur ’s avonds.

Watermolen van Rakhorst

‘Er even uit met zijn allen’ kan natuurlijk op verschillende niveaus. Hier ben je eruit op het hoogste level. De Watermolen van Rakhorst ligt in Gelderland, in het noordelijke puntje, aan de rand van de Veluwe. Een sprookjesachtig decor voor je bijeenkomst. Overweldigend veel groen, een ven, stromend beekje en dan die historische plek rondom dat oude ambacht. De locatie is wat betreft faciliteiten helemaal naar de tijd van nu getrokken. Met een fijne eventinrichting voor zo’n 70 mensen en een buitenterras dat het hele jaar rond lokt.  Dit is de plek waar magie zich met je event kan gaan bemoeien. Wil je écht iets bijzonders? Er echt even helemaal uit met zijn allen? De Molen van Rakhorst!

Barones

Een van de dingen die heerlijk is aan een event op een schip, is dat het meteen zo eigen voelt. Je zult het je collega’s op de dag van je bijeenkomst zeker horen zeggen: ‘Ons schip’. En zo is het dan ook, voor die dag. Want jullie hebben met je gezelschap de Barones in Amsterdam altijd voor jezelf. Je kunt er met 12 mensen terecht. Het klassieke schip, prachtig gerestaureerd, ligt in Amsterdam - maar zo voelt het niet.  Het ligt afgemeerd aan een mooie tuin met twee privé terrassen en uitzicht op water en groen. Eerder een natuur- dan een stadsbeleving. Bij mooi weer steek je vast je tenen even in het water. De Barones is uitstekend bereikbaar met het OV en de parkeertarieven zijn hier on-Amsterdams laag.

Grytte Bloemenheuvel

Grytte Bloemenheuvel in Driebergen is opgebouwd rondom het idee dat alles over mensen gaat en de betekenis die ze hebben door hun werk. Die menselijke maat betreft ook de schaalgrootte. Bij Grytte kun je een kamer boeken voor een coachgesprek voor 2, maar ook voor 20 mensen een klein event of een training organiseren in de serre. In alle gevallen voel je je van binnenkomst tot vertrek gezien en precies juist gefaciliteerd. Deze locatie is groots in zijn aandacht voor details. Met het historische gebouw midden in de parkachtige tuin, pal naast station Driebergen-Zeist, omgeven door bossen en mét parkeergelegenheid is dit een absolute topper voor kleine gezelschappen.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.