DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
3

Top 3 populaire event- en vergaderlocaties

Nieuwsbericht 30 maart 2019

Wat zijn de populairste locaties van dit moment? Dit is onze top 3. En we geven je volwaardige alternatieven, voor als deze populaire locaties geen beschikbaarheid hebben. Met ons formulier kun je trouwens heel makkelijk bij meerdere locaties tegelijk aanvragen.

1. MeetINOffice in Woerden

De centrale ligging, bereikbaarheid met auto en OV, circulaire opzet én de fantastische rooftop-kas maken deze locatie super populair! 

Als je Woerden een hele handig plek vindt om iets te organiseren, kijk dan eens naar:

>> Van Rossum Stadshotel Woerden

Ook deze Locatie met Meerwaarde(n) ligt namelijk op loopafstand van Woerden CS. Verschil is dat het Stadshotel een knusse vergaderruimte heeft en geen grote congreszaal. Dus zoek je iets dat net zo groot is als MeetINOffice, zoek dan via de ‘uitgebreid zoeken knop’ op de Locaties met Meerwaarden site en vul in dat je een locatie met 11 ruimtes zoekt.

2. The Colour Kitchen Zuilen

Goed te bereiken met het OV én prima om in de buurt te parkeren, een prachtige theaterzaal, jongeren die opgeleid worden voor de horeca vanuit het principe No Social Waste, mooi gebouw en een hip restaurant. Hele fijne prijs-/kwaliteitverhouding. We snappen het helemaal dat deze locatie superpopulair is!

Heeft The Colour Kitchen Zuilen geen beschikbaarheid maar wil je toch persé zo’n fijne MENS-locatie? Kijk dan eens naar:

>> IBN Vergadercentrum of

>> Parc Spelderholt

Bij beiden kun je ook makkelijk een groter evenement organiseren.

3. Hoogtij

Als je iets in Amsterdam organiseert, dan is Noord op dit moment the place to be. Zeker nu de Noord-Zuid lijn rijdt, hoort de overkant van het IJ definitief bij de oude stad. Hoogtij ligt daar op een uitzichtpunt; bovenop een kantoorgebouw. Dat betekent een fantastisch uitzicht over het Ij en Amsterdam. Tel daar het dakterras en de charmante Kas bij op, en de populariteit van deze locatie is niet meer dan logisch. De locatie is een bakermat voor nog onbekend cultureel talent, wat een fijne vibe geeft.

Heeft Hoogtij geen beschikbaarheid meer of is deze locatie boven je budget, kijk dan eens naar:

>> Mediamatic

Ook een cultuur locatie, mét een kas en op loopafstand van Amsterdam CS. Een plek die nog door velen onontdekt is, zoals dat even geleden ook gold voor.. Hoogtij. Mediamatic ligt niet in de hoogte, maar pal aan het IJ. In de zomer kun je lekker op het terras zitten. De locatie draait om kunst, vooral kunst die de zintuigen prikkelt. Dus kom hier ruiken, voelen, proeven, horen, kijken en confereren.

 

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.