DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5

Spelderholt Academie

Parc Spelderholt investeert in de zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling van jongeren met een beperking en bereidt hen middels een driejarig ontwikkelingstraject voor op een waardevolle plek in onze samenleving.  

Parc Spelderholt

De Stichting Vrienden van Parc Spelderholt draagt bij aan het realiseren van concrete projecten die dit unieke concept ondersteunen. Daarnaast heeft zij het Parc Spelderholt Studiefonds opgezet. De gelden uit dit studiefonds zijn bedoeld voor ouders/wettelijk vertegenwoordigers die niet over voldoende financiële middelen beschikken om hun kind op Parc Spelderholt te laten wonen, leren en werken.

Parc Spelderholt is een Locatie met Meerwaarde(n). Door deze of een andere locatie te boeken, komt er een bedrag vrij dat je kunt doneren aan de Stichting.

Steun Vrienden van Spelderholt

Vanuit de opbrengsten steunen zij projecten, en studenten, met ideeën, studiebijdrages of andere activiteiten die niet behoren tot de reguliere exploitatie van Parc Spelderholt.

>> Naar de website van de Vrienden van Spelderholt 

Wil je ook een donatiecode ontvangen? Boek dan een Locatie met Meerwaarde(n). Bij elke boeking komt er een bedrag vrij om te doneren. Lees hier hoe dat werkt.  

* Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event).

Opleiding voor mensen met een verstandelijke beperking

Logo Spelderholt Academie Spelderholt Academie Spelderholt Academie