DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
6

Schenken aan goede doelen wordt nog leuker!

Nieuwsbericht 11 maart 2019

We gaan iets veranderen! Vanaf nu weet je direct hoe veel je mag doneren aan een goed doel, wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) boekt. Afhankelijk van het soort evenement is dat een bedrag van 15, 25, 50 of 100 euro.

Voorheen was de hoogte van het bedrag afhankelijk van het geld dat werd uitgegeven bij de locatie. “Dat maakte de afhandeling erg traag”, vertelt Mirjam Kuggeleijn van Locaties met Meerwaarde(n). “We konden de klant pas informeren over het bedrag dat ze mochten doneren als de rekening was voldaan. Het is natuurlijk veel leuker om direct bij het boeken te weten welk bedrag er vrij komt. Dan kun je dit bijvoorbeeld in je eigen communicatie vermelden, of de bezoekers van je event laten kiezen waar de donatie naar toe gaat.”

Vanaf nu hanteren we dus vaste bedragen. Bij boeking hoort de klant al direct de hoogte van het te doneren bedrag. Direct na de bijeenkomst ontvangt deze een donatiecode. Hiermee kan het bedrag geschonken worden aan een van de kleinschalige goede doelen, de klant mag uitkiezen welk.

Overzicht van de bedragen die je kunt schenken wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) boekt.

 

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.