DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
6

Return to Sender

Ben je op zoek naar mooie designcadeautjes? Of zoek je iets speciaals om je evenement mee in te richten? Denk dan eens aan Return to Sender, die met hun designartikelen zorgen voor een betere en eerlijkere wereld.

De missie van Return to Sender is om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.

Zeven Nederlandse topdesigners ontwikkelen samen met vakmensen uit ontwikkelingslanden de jaarlijkse designcollectie. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van de designer. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal.

Return to Sender heeft door de verkoop van meer dan 2 miljoen producten tot nu toe al bijgedragen aan het creëren van ruim 9000 banen wereldwijd.

 

Eerlijke en duurzame designproducten

Logo Return to Sender Return to Sender Return to Sender