DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5

Possibilize

Communicatie bestaat uit zowel verbale als non-verbale signalen. In het algemeen focussen wij het meeste op WAT we willen zeggen. Natuurlijk zijn onze woorden belangrijk, maar onderzoek heeft aangetoond dat 50 – 90% van de boodschap die we overbrengen, bestaat uit onze lichaamstaal. De workshop van Possibilize leert op unieke wijze hoe we deze non-verbale communicatie optimaal kunnen inzetten. 

De trainers van Possibilize moeten het met één zintuig minder doen: hun gehoor. Daarom is lichaamstaal voor hen nog belangrijker dan voor anderen. We kunnen ze dan ook gerust experts noemen op het gebied van lichaamstaal. 

Hoelang bent u doorgaans bezig met het voorbereiden en oefenen van een presentatie of verkoop pitch? En in hoeverre let u dan op de houding van uw lichaam? Possibilize kan de workshop aanpassen aan de specifieke wensen van de klant, zodat het maximale uit de workshop wordt gehaald. De ervaren dove instructeurs leren de deelnemers alles over lichaamstaal en voeren rollenspellen uit om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Workshop lichaamstaal door dove trainers

Logo Possibilize