DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5

Nieuw op de website: tips voor MVO evenementenorganisatie

Nieuwsbericht 17 april 2018

"Ik wil eigenlijk mijn evenement verder ook MVO invullen." Dat kregen we regelmatig van boekers te horen. Organisatoren die bij ons een locatie vinden, zien het liefst ook andere onderdelen van hun evenement duurzaam, cultureel en sociaal verantwoord ingevuld. Vanaf nu kun je hiervoor óók terecht bij locatiesmetmeerwaarde.nl.

Op de pagina 'MVO eventorganistie' vind je sprekers over duurzaamheid, maatschappelijk bevlogen dagvoorzitters, workshops met een groen of sociaal tintje en duurzame give-aways voor in de goodiebag. Alles voor de organisatie en aankleding van events: van 100% afbreekbaar entertainment tot (vegetarische) catering, al dan niet verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking.

Unieke tips
Laat je muziek verzorgen door de visueel beperkte deelnemers van Radio509, verwen je gasten met de verrukkelijke plantaardige catering van Bakblik, geef duurzame bloemen weg of krijg de hele zaal stil door Joyce de Ruiter te laten spreken, die juist door haar aandoening haar talent heeft ontdekt. 

De bijzondere tips zijn gerangschikt in categorieën, zodat ze makkelijk vindbaar zijn. De komende maanden komen er regelmatig nieuwe tips bij. 

Wie zijn wij
Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met event- en vergaderlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze bieden meer waarden op het gebied van natuur (duurzaamheid), cultuur en mens (sociaal ondernemerschap). 

“Het zijn sfeervolle locaties met een bijzonder verhaal", zegt Esther Wouters, mede oprichter. “Het zijn ook de locaties, die je als boeker soms niet zo makkelijk vindt op het internet. Voor een locatie die precies past bij het doel en karakter van jouw event, van 10 tot 1000 mensen, kun je bij ons bijna altijd iets geschiktst vinden. En nu dus ook allerlei andere zaken die komen kijken bij de organisatie." 

Samen met onze locaties, partners en onze goede doelen bouwen we aan een platform dat het eenvoudig maakt om met je event de wereld een beetje mooier te maken.

Op de hoogte blijven en tips van ons krijgen? Word lid van onze NIEUWSBRIEF

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.