DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
6

Natural Mood Makers

Natural Mood Makers uit Baarn is gespecialiseerd in etherische geurolie en produceert en verkoopt professionele systemen om in (grotere) ruimtes natuurlijke geuren te verspreiden. Dat doen ze heel duurzaam. De olie is puur natuur en wordt gewonnen uit biologisch geteelde gewassen. Daarbij hebben ze een cradle to cradle concept voor zowel apparatuur als geurolie ingevoerd.

Geur is iets heel bijzonders, van alle zintuigen zorgt onze reuk voor de meest intense beleving. Herinneringen worden het snelst getriggerd door geur. De juiste geuren zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Eigenlijk wonderlijk dat geurmarketing nog niet veel op events wordt toegepast.

Hoe ruikt jouw event?

Organisatoren van evenementen kunnen met geur de gewenste sfeer creeëren. Wat dacht je van een echte boslucht op een congres over natuur of milieu? Of de geur van verse koffie op een horecabeurs? Ervaringen worden beter in het geheugen vastgelegd doordat de geur in de hersenen een sterke verbinding maakt tussen de beleving en de geur.

Meer concentratie bij je meeting

Geuren kunnen het concentratievermogen sterk verbeteren. Door de juiste geur(melange) in te zetten kunnen deelnemers zich beter en langer concentreren. Jouw vergadering of presentatie wordt een gegarandeerd succes.

Door het gebruik van etherische geurolie hebben de belevingsgeuren een bacteriedodende werking, waardoor mensen die met de geur in aanraking komen minder vaak ziek zijn en zich ook prettiger voelen.

Workshop of lezing

Natural Mood Makers kan ook workshops of een lezing verzorgen, bijvoorbeeld over een van deze thema’s:

  • Geurtoepassingen (hoe doe ik het duurzaam en hoe kan ik geur voor mij laten werken?)
  • Aromatherapie
  • Werking van geur op de hersenen
  • Antibacteriële werking van natuurlijke geuren
  • Aanpak ongewenste geuren (zorg, sanitaire ruimten etc.)

Natuurlijke geur

Logo Natural Mood Makers Natural Mood Makers Natural Mood Makers