DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
6

Kunstsmaak

Mensen verbinden vanuit sociaal maatschappelijk bewustzijn, dat is wat Mink de Back van Kunstsmaak het liefste doet. Alles wat zij bedenkt, organiseert of kookt, doet ze vanuit deze gedachte. Door skillsharing en co-creatie met andere creatieve geesten uit haar omgeving voegt ze graag iets unieks toe aan jouw event.

Je kunt Kunstsmaak inzetten voor een unieke foodbeleving op je event, maar ook om je hele evenement vorm te geven op een kunstzinnige, ecologische verantwoorde manier. Gegarandeerd niet zoals jij het in gedachten hebt, maar verrassend en ‘out of the box’.

Duurzame catering

Het heerlijke eten van kunstsmaak is beïnvloed door allerlei culturen, samengevoegd in één zelfverzonnen fusion keuken. Vegan & vega-fantastisch, biologisch vlees op aanvraag. KunstSmaak is een ecologisch verantwoord kunstzinnig laboratorium voor smaak, lef en eigenzinnigheid.

Concepten op locatie

Mink de Back is van huis uit grafisch -en mediavormgever en gespecialiseerd in conceptontwikkeling, grafische vormgeving en brand identity (GLA & HKU). Wanneer je haar jouw event laat organiseren, heb je gegarandeerd een unieke, op maat georganiseerde beleving.

Mink is verbonden aan deze locatie:

>> Contact Amsterdam

Boek je bij deze locatie, dan is Mink de eventmanager die jouw bijeenkomst daar onvergetelijk maakt. Maar vraag haar ook gerust voor events op een andere plek.

 

 

Catering en conceptontwikkeling

Logo Kunstsmaak Kunstsmaak Kunstsmaak