DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
2
5

2030 Sustainable Development Goals Game

Wat zijn je doelen? Wanneer schiet je anderen te hulp? Wat is de achterliggende gedachte van de Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen)?

Dit zijn vragen die langskomen bij het 2030 Sustainable Development Goals (SDGs) game. Het is een interactief kaartspel dat ontwikkeld is in Japan. Het spel kan gespeeld worden met 10 tot 48 mensen (maar uitbreiding naar meer deelnemers is ook mogelijk!) en simuleert de wereld tot aan 2030. Deelnemers gaan samen de wereld creëren en komen ondertussen te weten hoe hun eigen acties impact hebben op de wereld. Het spel en de bijbehorende reflectie duren in totaal zo'n 2,5 uur. 

Kennis van de Sustainable Development Goals voorafgaand aan het spel is niet nodig. Inzetten als teamuitje, netwerkactiviteit of als onderdeel van strategische planning? Het kan allemaal!

Benieuwd? Het onderstaande filmpje met sfeerimpressie en ervaringen van deelnemers geeft een idee van het spel. Eerst zelf ervaren?

Kijk op onze website om te zien wanneer we een open event organiseren. 

Spel voor meer bewustwording

Logo 2030 Sustainable Development Goals Game 2030 Sustainable Development Goals Game 2030 Sustainable Development Goals Game