DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
0

Partofit

Ben je op zoek naar een mooie culturele toevoeging aan je zakelijke event, die ook nog maatschappelijke waarde heeft? Partofit is het middel voor evenementen om maatschappelijk verantwoord te programmeren, zonder aan kwaliteit te hoeven inleveren. 

Partofit produceert culturele producties met getalenteerde mensen met een beperking. Zo zorgen ze voor een inclusief evenement en bieden inspiratie voor en achter de schermen voor bezoekers en medewerkers. En het genereert vaak ook nog eens extra media-aandacht.

Dat doen ze in samenwerking met trainers en cultuurmakers. De trainers begeleiden en monitoren mensen met een beperking in hun culturele talentontwikkeling. Ook ondersteunen zij de cultuurmakers in het proces van samenwerking.

De cultuurmakers en mensen met een beperking geven de culturele producties samen vorm, waarbij de beperkingen een inspiratiebron zijn in het vormgevingsproces. De producties bieden organisatoren van culturele evenementen de mogelijkheid om maatschappelijk verantwoord en inclusief te programmeren.

Culturele producties

Logo Partofit Partofit Partofit