DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
3

Rick van der Kleij

"Rick is in staat om ‘de pakken’ & ‘de gympen’ met elkaar te verbinden. Een bijzondere kwaliteit als het gaat om innovatieve bijeenkomsten binnen traditionele organisaties.” (Marieke Hermans, Nederlandse Publieke Omroep) 

Dagvoorzitter/gespreksleider/congresontwerper Rick van der Kleij (1988) werd in 2013 uitgeroepen tot Meest Talentvolle Dagvoorzitter van Nederland. 

Afgestudeerd in zowel international business als ethiek verkent hij graag hoe bedrijven beter kunnen werken in onze maatschappij van nu en de toekomst. Gedreven helpt Rick allerlei organisaties om hun stakeholders te betrekken bij duurzaamheidsvragen, hoe complex of gevoelig ook. Met zijn ondernemersgeest, filosofische blik en politieke antenne schudt hij samen met eventmanagers de geschikte gespreksvormen uit zijn mouw. 

Met Rick heb je een verfrissende dagvoorzitter/gespreksleider die mensen al betrok bij honderden congressen en debatten: van dorpshuizen tot diplomatie, van de Nederlandse polder tot de Saoedische woestijn. Soepel waar het kan, scherp waar het moet. 

Dagvoorzitter die de pakken met de gympen kan verbinden

Logo Rick van der Kleij Rick van der Kleij Rick van der Kleij