DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
4

MVO tips van ons in Meeting Magazine

In de pers

Heb je het artikel in het Meeting Magazine gelezen? Ook zij signaleren dat meeting-, congres- en eventplanners steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid. Diverse locaties springen hierop in, maar hoe weet je nu of de locatie van jouw voorkeur ook echt maatschappelijk verantwoord ondernemen als leidraad hanteert? Wij hebben ze voorzien van een aantal tips bij het selecteren van een duurzame locatie.

Het aspect duurzaamheid begint steeds zwaarder mee te wegen bij het organiseren van een zakelijke bijeenkomst. Het kiezen van een locatie dat een actief beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen voert, is dan een logische eerste stap. Om de zoektocht voor de meeting-, congres- en eventplanner makkelijker te maken, begonnen Mirjam Kuggeleijn en Esther Wouters in september 2016 de webportal ‘locatiesmetmeerwaarde.nl’.

“Esther en ik werkten regelmatig samen aan diverse projecten en organiseerden zelf ook events”, vertelt Kuggeleijn. “Onze voorkeur lag toen al bij locaties met een verhaal. De keuze voor zo’n locatie heeft namelijk effect op je event en geeft het wat extra’s, meer betekenis. De website biedt een platform voor locaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, en zich hiermee willen profileren.”

>> Lees het hele artikeL op de site van Meeting Magazine

>> Download het artikel

 

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.