DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
4
Natuur

Bij Noordertuin is echt nagedacht over de herkomst van het eten wat op je bord ligt. De herkomst is voornamelijk lokaal en de productie liefst circulair.

Denk hierbij aan afvalstromen van voedsel, die vormen de basis voor nieuwe producten. Koffiedrab kan bijvoorbeeld gebruikt worden om oesterzwammen te kweken. Waar achterburen van de Clique dan weer hele lekkere oesterzwambitterballen van maakt. En de groenten halen ze bijvoorbeeld bij de buren van Voedseltuin Overvecht.

Bij Noordertuin werken ze aan een gezonde balans tussen mens en milieu. Dat geldt overigens ook voor tuincentrum Steck, waar de Noordertuin is gevestigd. Daar kun terecht voor tips over klimaatvriendelijk tuinieren, Dat doen ze zo verantwoord mogelijk, met oog voor lokaal, circulair en biodivers.

'De Noordertuin voedt je van eigen bodem'
Utrecht

Noordertuin

Locatie met meerwaarde Noordertuin in Utrecht
De noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuurDe noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuur_2De noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuur_3De noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuur_4De noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuur_5De noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuur_6De noordertuin in utrecht locatie met meerwaarde voor natuur_7

Waarom ga je vergaderen bij Noordertuin?

  • Een locatie die in balans is met de natuur, vergaderen in het groen
  • Centrale ligging (Utrecht), dicht bij de A27 en naast een natuurgebied
  • Goed, gezond en duurzaam eten
  • Heerlijke, sfeervolle groene omgeving
  • Geef je gasten een plant mee uit het tuincentrum
  • Klant- en prijsvriendelijk
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Noordertuin in Utrecht

Centraal in het land vergaderen in het groen? Dan moet je bij Noordertuin in Utrecht zijn! Het gezellige tuincafé, dat onderdeel is van het tuincentrum Steck, is zeven dagen per week open en heeft een aparte ruimte voor meetings, waar het heerlijk toeven is met een groep van 10-50 personen.

Groene omgeving

Noordertuin is uniek gelegen aan natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek in Utrecht Overvecht. Restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden hier omringd door water, weides en bossen. Een prachtige plek! 

Duurzame workshops bij de Noordertuin

Noordertuin ligt in een inspirerende en verfrissende omgeving: een tuincentrum waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Een ideale uitvalsbasis voor een wandeling voor of na je vergadering. Binnen door het tuincentrum of buiten in het natuurgebied. Wil je een keer wat anders doen tijdens je bijeenkomst, dan bieden zo ook diverse duurzame workshops aan. Wat dacht je van zelf oesterzwammen leren kweken of  fermenteren? Of raak geïnspireerd door de circulaire economie in de praktijk na een rondleiding bij start-up De Clique.

Heerlijk eten met lage footprint

Noordertuin werkt met duurzame en seizoensgebonden producten uit de directe omgeving. Zo zorgen ze ervoor dat de producten in hun keuken zo vers en lokaal mogelijk zijn én zo min mogelijk het milieu belasten. Het eten is er dan ook heerlijk, gezond en verrassend.

Adresgegevens

Noordertuin Gageldijk 3 3566ME Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Noordertuin

(theateropstelling)
Tuinhuis: 50 (normaal) / 30 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Noordertuin

De zaal huur je voor € 150,- per dagdeel, een heerlijke lunch is er al vanaf € 27,50

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee