DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
3
Mens, Natuur

Landgoed Het Hof Bergen is onderdeel van de blooming bedrijvengroep. Een deel van de bedrijfswinsten wordt via de blooming Stichting teruggegeven aan maatschappelijke projecten en onderwijsprojecten in de regio. Zo dragen zij bij aan een eerlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde samenleving.

Het Landgoed werkt samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken. Medewerkers van Scorlewald verbouwen groenten, fruit en bloemen in de Hoftuin. Die producten  worden vervolgens gebruikt en verwerkt in gerechten van blooming hotel, blooming beach en Het Hof. Landgoed het Hof Bergen heeft de status van Rijksmonument. 
 

 

'Wij willen bijdragen aan een eerlijke en duurzame samenleving'
Bergen

Landgoed Het Hof

Locatie met meerwaarde Landgoed Het Hof in Bergen
Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_9Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuurLandgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_2Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_3Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_4Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_6Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_7Landgoed het hof in bergen locatie met meerwaarde voor mens en natuur_8Landgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo luchtfotoLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo klassieke inrichtingLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo klassieke inrichtinglLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo kruiden uit eigen tuinLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo moestuinLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo mooi pandLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo prachtige omgevingLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvotuin en kasLandgoed het hof bergen duurzaam conferentiehotel mvo verse kruiden

Waarom boek je Landgoed Het Hof

  • Het is een prachtige historische buitenplaats, een Rijksmonument uit de 17e eeuw.
  • Het Landgoed werkt samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken.
  • Eten doe je hier uit de moestuin.
  • Prachtig gelegen aan de kust.
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Landgoed Het Hof in Bergen

Landgoed Het Hof Bergen was vroeger een buitenplaats, waar verschillende vooraanstaande families hebben gewoond. Het dateert al uit de 17e eeuw. De tuin is vanwege een heel oud lanenpatroon, één van meest bijzondere en authentieke tuinen van Nederland. Een supersfeervolle historische plek voor je vergadering, strategische sessie en kleine events.

Verschillende vergaderzalen bij blooming Landgoed het Hof

Er zijn twee conferentiezalen (max 75 mensen in theateropstelling) en twee boardrooms waarin een grote ovale tafel staat. De ruimtes zijn stijlvol ingericht, passend bij de grandeur van het Landgoed.

Culinaire verwennerij ga je zelf koken bij blooming Landgoed het Hof

De moestuin speelt een belangrijke rol in de catering; er wordt biologisch gekweekt en de opbrengst van de tuin wordt direct in de keuken gebruikt. Je kunt je gasten laten verwennen met de top-gastronomie van Het Landgoed maar ook zelf aan het koken zetten. Het Hof opent dan haar tuin en keuken voor de kookschool. Een andere leuke optie is cocktails maken. Een professionele bartender van Shake Kings leert je hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Na een korte uitleg over de geschiedenis van de cocktail, het gebruik van het cocktail gereedschap, alcohol en andere leuke weetjes ga je aan de slag. 

Sociaal maatschappelijke grondslag Landgoed Het Hof

Landgoed Het Hof Bergen wordt commercieel geleid maar heeft geen winstoogmerk. Men wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dus bijvoorbeeld de inkoop, energievoorziening, afvalbeheer, personeelsbeleid en keuze van leveranciers gebeurt vanuit die filosofie. 

Organiseer je een meerdaagse bijeenkomst? Dan ga je natuurlijk lekker slapen in Hotel blooming!

Adresgegevens

Landgoed Het Hof Euwigelaan 1 1861CL Bergen Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Landgoed Het Hof

(theateropstelling)
heerenkamer: 10
harmonie: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
kwint: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
kleine terts: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
grote terts: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Landgoed Het Hof

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur inbegrepen, Een 8- uurs kost op het Hof € 89,50. Aansluitend diner kan vanaf € 45,00 pp.

Opladen elektrische auto

Nee