DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
4
Mens, Cultuur, Natuur

Drie keer meerwaarde voor De Volksabdij - Brasserie Abdijbos! Een locatie die de mensfactor heeft, cultuurhistorie én natuur helpt behouden. Daar zijn er niet zoveel van. De Volksabdij is gelieerd aan Leerhotel Bovendonk en werkt grotendeels volgens hetzelfde concept. Geen supercommerciele aanpak, wel een renderend concept om de toekomst van dit gemeentelijke monument veilig te stellen. 

De Volksabdij is een echt leerhotel. Studenten ontwikkelen zich er in alle aspecten van het vak. Dus geen bijbaantje om tafelpoten te poetsen, maar leerlingen van vmbo tot en met hbo die met vaste professionals de hele bedrijfsvoering leren kennen. Alles tussen afwaskeuken en directie.

De Volksabdij is een zogenaaamde  'natuurpoort'. Dat wil zeggen dat het een officieel start- of eindpunt is om van bestaande wandel- en fietsknooppunten netwerk van Brabant te genieten. 

Cultuurhistorie midden in de natuur
Ossendrecht

De Volksabdij -Brasserie Abdijbos

Locatie met meerwaarde De Volksabdij -Brasserie Abdijbos in Ossendrecht
De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_16De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur gedekte tafelDe volksabdij in ossendrecht theateropstelling locatie met meerwaarde voor cultuurDe volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_15De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_6De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuurDe volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_13De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_3De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_4De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_5De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_7De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_8De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_9De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_10De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_2De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_12De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_14De volksabdij in ossendrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_17

Waarom boek je De Volksabdij - Brasserie Abdijbos?

  • Door bij deze eventlocatie in Ossendrecht je bijeenkomst te organiseren, help je dit gemeentelijke monument te bewaren voor de toekomst.
  • Jonge mensen, van vmbo tot en met hbo, leren bij De Volksabdij - Brasserie Abdijbos het horecavak.
  • Een heerlijk terras, ruime selectie trappistenbier van La Trappe uit de abdijbrouwerij in Berkel-Enschot van de tap
  • Prachtige locatie in de natuur, gelegen aan grenspark Kalmthoutse Heide, een stiltegebied en ideaal voor actief zijn in de natuur.
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Volksabdij -Brasserie Abdijbos in Ossendrecht

Midden in natuurgebied de Kalmhoutse Heide vind je vergader- en evenementenlocatie De Volksabdij - Brasserie Abdijbos. Een ideale uitvalsbasis voor een vergadering of middelgroot evenement.
 

Jouw zakelijke bijeenkomst in een bosrijke omgeving centraal gelegen tussen de Randstad, Zeeland en Antwerpen

De drie vergaderruimtes van Abdijbos in Ossendrecht, bieden plaats aan groepen van 2 tot 150 personen. De verschillende zalen hebben ieder een eigen uitstraling en zijn geschikt voor tal van activiteiten; vergaderingen, bedrijfstrainingen, inspiratiesessies, kennissessies, coachingsessies en cursussen. 

De gezellige sfeer en de prachtige groene omgeving rond het pand zorgen ervoor dat de hectiek van alledag al op de indrukwekkende oprijlaan verdwijnt en de focus dus volledig op jouw zakelijke bijeenkomst komt te liggen.

In blok of u-vorm heeft Abdijbos plaats voor ongeveer 40 personen per zaal. In theater is er plaats voor 80 personen per zaal en in receptieopstelling zelfs tot 150 personen per zaal. Het buitenterrein is in totaliteit geschikt voor evenementen tot wel 400 personen, maar ook op te delen in kleinere areas. Ook goed om te weten is dat alle zalen beschikken over een eigen terras aan het bos, waardoor u tussen of tijdens de sessies ook lekker naar buiten kunt.

Abdijbos beschikt over meerdere elektrische laadpalen en volop gratis parkeergelegenheid.

Maatschappelijke functie van De Volksabdij - Brasserie Abdijbos

Brasserie Abdijbos is onderdeel van Leerhotel De Volksabdij en biedt praktijk-leerplekken aan in de doorlopende leerlijn van VMBO tot en met HBO. Onder begeleiding van gecertificeerde hospitality professionals leren vele studenten hier op ondernemende wijze de fijne kneepjes van het vak.

De Volksabdij in Ossendrecht biedt onderdak aan verschillende maatschappelijke organisaties zoals het Veteranen Ontmoetingscentrum, de Flor van Putte Stichting en Het Getij als inlooplocatie voor kankerpatiënten.

De natuur bij vergaderlocatie De Volksabdij - Brasserie Abdijbos

Wil je jouw zakelijke bijeenkomst afwisselen of afsluiten met een frisse natuurduik, wandeling of een ritje op de mountainbike, dan ben je hier aan het goede adres. Je wandelt of fietst zo de Kalmthoutse Heide op. Dit is een officiëel stiltegebied. ’s Nachts is het er nog echt donker en is de sterrenhemel ronduit prachtig. 

Met 25 wandelroutes tussen de 1,7 en 24 kilometer komt zowel de beginnende als geoefende wandelaar aan zijn trekken. De Kalmthoutse Heide is een grenspark. Het ligt aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens en bestaat uit heide, vennen, bossen en landduinen.

 

Adresgegevens

De Volksabdij -Brasserie Abdijbos O Lv Vrouw ter Duinenln 199 4641RM Ossendrecht Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit De Volksabdij -Brasserie Abdijbos

(theateropstelling)
Zaal 1 Abdijzaal: 150 (normaal) / 70 (bij 1,5m)
Zaal 2 Grote vergaderzaal: 150 (normaal) / 70 (bij 1,5m)
Zaal 3 Voorzaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Volksabdij -Brasserie Abdijbos

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, zaalhuur € 250 per dagdeel, lunch vanaf € 15,00

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja