DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
4

Lentekriebels, vergaderlocaties midden in de natuur

Inspiratie

Het is nog koud maar je voelt de lente aankomen. Narcissen schieten in bloei en vogels huppen druk door de tuin. Elke dag iets langer licht. Het gaat echt de goede kant op. 
Als je nog iets te boeken hebt voor een vergadering dit voorjaar, trakteer je gezelschap dan op een voorjaarsbeleving. We hebben 11 locaties voor je op een rijtje gezet die hiervoor zijn gemaakt (in willekeurige volgorde).

Kapellerput in Heeze

De boomhut, het ven, het terras onder de hoge ruisende bomen, het bos, ach.. wat niet? Een van de mooiste plekken om de natuur te beleven is bij Kapellerput. Blijf lekker slapen en laat je verwennen. Ooit wel eens zwevend vergaderd? Hier kan het. Het heeft zelfs een naam: Skogsfloating. Vrij vertaald uit het Zweeds betekent het: zweven in het bos. Gebaseerd op de krachtige werking van de natuur, geeft dit unieke concept een compleet nieuwe dimensie aan teambuilding, bedrijfstrainingen en meetings.
 

Monte dos Três Moinhos in Santa Cruz

In Portugal kun je nu de lente al volop beleven natuurlijk. Waar wacht je nog op? Negen hectare natuur. Als je tijd hebt kun je zelf ook aan de slag en meehelpen de biodiversiteit in het gebied verder te vergroten.
 

Kiemkracht vlakbij Nijmegen

Door de grote ramen van het Aardehuis in Malden zie je de natuur ontwaken. Buiten en binnen lijkt hier in elkaar over te lopen. Steek gerust een handje uit in de biologische tuin.
 

Dwingelderheem in Drenthe

De ecologische tuin van Dwingelderheem in Dwingelo is onovertroffen. Schud de winter van je af op deze magische plek, midden in de natuur van Drenthe.
 

Better Meetings in Austerlitz

In de bossen op de Utrechtse Heuvelrug is het mooi in elk seizoen, maar het lichtgroene blad aan het begin van de lente geeft heel bijzonder licht. Kom vogeltjes luisteren in de dichte bossen van Austerlitz en laat je geest de vrije loop. 
 

Hotel blooming in Bergen

Die keer dat je aan het strand was in april en het ineens zo warm was, dat het wel zomer leek. Die keer kun je nu boeken, bij blooming. En is het deze keer toch net nog niet zo warm, dan geniet je alsnog van het fantastische bos- en duingebied rondom deze locatie.
 

Tuinhotel Tralala in Vinkeveen

Buiten beleven, dat kan hier aan de Vinkeveense plassen (vanaf april). Je kunt met zijn allen blijven slapen bij Tralala en zo een zomers campinggevoel oproepen. Misschien steek je al een paar tenen in het water van de plas, of huur je een boot. Kom maar op met die lente.
 

Eigentijdserf in Nood-Brabant

Eigentijdserf in Westelbeers is een locatie die natuur en mensen verbindt. Favoriet bij veel gasten is De Spotter. Deze koepel ligt in het groen aan het water en de naam zegt het al: er is hier heel wat te zien. Verrekijker mee!

De Welige Witte in Baarle Nassau

De natuur even helemaal voor jezelf. Zo voelt de Welige Witte. Met een amfibieën-poel, natuurweiden, bos met snoeihoutwallen en cultuurhistorische landschapselementen zoals een lindenlaan en een hoogstam-fruitboomgaard is hier heel veel natuur te beleven.
 

Kameryck, midden in het groene hart

Ruimte! Dat kenmerkt Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Er is veel open groen om de locatie heen waar je van alles in kunt organiseren. Golfen, bruggen bouwen, op expeditie, er zijn wel 20 activiteiten om uit te kiezen. ’s Avonds eet je uit eigen tuin. Dat smaakt wel zo lekker. 
 

Mennorode midden op de Veluwe

Wat een stilte vind je hier op deze locatie. Mennorode ligt midden in het bos nabij Elspeet. Een prachtplek voor een- of meerdaagse bijeenkomsten. Dompel je onder in de natuur.

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.