DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
7
7
4

Lekker meerdaags in je eigen bubbel locaties

Inspiratie

De waan van de dag, wie kent hem niet. Af en toe moet je er als team aan zien te ontsnappen om met je organisatie of afdeling op een hoger plan te komen. Op een inspirerende plek en op een andere manier met elkaar van gedachten wisselen, terugkijken en soms ook heel ver vooruit.

Een strategische sessie, teambuiding, met z’n allen op de hei. In elke organisatie is er van tijd tot tijd behoefte aan. Samen goed de tijd nemen voor een volgende stap. Dan is het wel zo fijn als je op de locatie kunt overnachten.

Tijdens een meerdaagse meeting kom je verder

Het werkt goed om een paar dagen achter elkaar de tijd te nemen. Zodat je meer samen kunt doen dan werken alleen. Wandelen aan het strand of sportieve activiteiten in een natuurgebied bijvoorbeeld. ‘s Avonds een goed gesprek bij de open haard. Na een geslaagde meerdaagse kunnen jullie er als team weer een hele tijd tegenaan. 
Een bijeenkomst met dat doel vraagt om een locatie die intimiteit biedt en in een mooie omgeving ligt. Een lekker-in-je-eigen-bubbel locatie. Wij hebben de mooiste locaties die dit bieden en waar je kunt overnachten voor je verzameld.

Logeren aan zee of meer

Hoe heerlijk is het dat je na ene dag vergaderen even kunt uitwaaien aan het water. Aan het strand of aan een van de mooie meren die Nederland rijk is.

Dat kan bij Herberg Welgelegen (zie foto hierboven) Je vindt er een mooie vergaderruimte en 8 hotelkamers in een historisch pand aan de Oude Rijn, op een steenworp afstand van Katwijk aan Zee en het strand. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt vormen de keukenbrigade die jullie van overheerlijk eten en drinken voorziet.

Of bij Landgoed Het Hof, dat gelieerd is aan blooming Hotel. Het is een prachtige historische buitenplaats, een Rijksmonument uit de 17e eeuw. Het Landgoed werkt samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken. Zo doe je gelijk ook goed met je boeking! 

Wat centraler in het land vind je Tuinhotel Tralala (foto hierboven) Een locatie die uitlokt tot creativiteit en best een beetje ‘out of the box’ is met kleurrijke caravans als hotelkamer. Wil je als team de trossen los gooien, kom dan hier. Je verblijft hier aan de Vinkeveense plassen dus een boottrip is zo geregeld.

Pean-buiten, midden in de natuur

Inspirerende en kleinschalige vergaderlocaties

Wil je wat meer stad? Kijk dan eens naar Van Rossum Stadshotel in het historische hart van Woerden. In hun luxe hotelkamers kom je zeker tot rust na een dag intensief samenwerken. Aan de overkant van het hotel ligt een vergaderruimte die het karakter heeft van een studio. Je hebt er alles tot je beschikking. Bij Van Rossum eet je heerlijk en eerlijk met vooral producten van hun eigen boerderij, die even verderop ligt en waar je gerust met je gezelschap een kijkje mag komen nemen.

Rust en ruimte

Voor sommige bijeenkomsten zoek je misschien juist rust op omdat je ergens letterlijk bij stil wil staan. Dan zou het Dominicanenklooster Huissen weleens jullie ideale locatie kunnen zijn. Je vindt er een mix van historie, een serene sfeer en state of the art vergaderfaciliteiten. Je kunt er met een flink gezelschap blijven slapen. Het klooster ligt in het centrum van het levendige plaatsje Huissen met de uiterwaarden van de Rijn op loopafstand.

Nog iets meer afstand nodig om de waan van de dag los te laten? Dan kunnen we je de Portugese locatie Monte des três moinhos aanraden. Je bent even onderweg maar dan vindt je bijeenkomst wel plaats in een historische quinta op een landgoed van 9 hectare met bossen, fruitbomen en nog veel meer moois, in Zuid Portugal. De eigenaren hebben 8 slaapplaatsen te vergeven (dat worden er meer in de toekomst) en maken er graag een onvergetelijke meerdaagse van voor jullie. Je kunt in de omgeving uiteenlopende activiteiten ondernemen maar in elk geval planten jullie enkele bomen samen met de eigenaren. Op die manier wordt je vliegreis zo goed mogelijk gecompenseerd.

#logeren #meerdaagse #heisessie #teambuilding #overnachtenoplocatie

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.