DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
3

Double Purpose

Als een organisatie financieel gezond is en tegelijkertijd een positieve impact heeft, is dat een ijzersterke en toekomstbestendige combinatie. In de ideale wereld van Double Purpose zijn alle bedrijven winstgevend én leveren een positieve bijdrage aan de samenleving.

Dit gaat verder dan zaken doen op een verantwoorde wijze. Het is ondernemen met een dubbel doel: een gezond bedrijf runnen én een positief effect hebben op de samenleving. Double Purpose ondersteunt bedrijven en organisaties om dit dubbele doel te realiseren door middel van advies, trainingen en workshops.

Drijvende kracht achter Double Purpose is Carolien Gadella-van Wersch. In de afgelopen vijftien jaar heeft Carolien zich ontwikkeld tot expert in de nieuwe groene economie. Ze is een veelgevraagd spreker op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemerschap.

Als dagvoorzitter of spreker in een paneldiscussie inspireert, prikkelt, daagt Carolien uit en biedt stof tot nadenken over duurzaamheid en sociaal ondernemerschap. Wil jij binnen jouw organisatie het onderwerp duurzaamheid eens kritisch onder de loep nemen onder leiding van een expert? Neem dan contact op met Carolien.

>> Je kunt ook vergaderen bij Double Purpose

Expert in duurzaam en sociaal ondernemen

Logo Double Purpose Double Purpose Double Purpose